Air Traveller, Delta yolcu arkadaşının koltuk takas etmek ve kocanın yanında oturmak istediğini söylüyor. Sosyal medya kullanıcıları tepki

rookiemag

New member
Koltuk takma fenomeni, koltuk değiştirmeyi isteyen diğer gezginler hakkında hikayeler paylaşan el ilanları ile birçok sosyal medya tartışmasına yol açtı.

Bir kullanıcı, Reddit'teki “R/Delta” forumunda bir deneyim paylaşarak bir tavır almış gibi görünüyordu.

“Sonunda hayır dedi,” kullanıcı paylaşıyor “bir çift bana yaklaştı ve birlikte oturabilmeleri için bunlardan biriyle koltuk değiştirip değiştiremeyeceğimi sordu.”

Uçuş Yolcu, Traveler'ın koridor koltuğu için takasla Venmo'ya 150 dolar gönderdiğini söylüyor

“Beyler, tüm hayatım boyunca kronik bir insanlar memnun olduğumu ve solo uçarken çok kez koltuğumdan vazgeçtiğimi ve gerçekten saçma koltuk olmadığı sürece umursamıyorum.” Dedi.

Kullanıcı neredeyse iki haftalık bir aile tatilini bitirdikten sonra, “Bu uçuşun farklı hissettim… Sadece bitmeye hazırdım” ama koltuğun bir koridor olup olmadığını sordu ve bunun bir orta olduğu söylendi.

Bir uçuş yolcusu, bir broşürün koltuk değiştirme isteğini nasıl reddettiği ve bir tartışmaya yol açtığı hakkında bir hikaye paylaştı. (Istock)

“Bu kadına ve kocasına baktım ve basitçe 'Hayır Teşekkürler' dedim. Yüzündeki bakış! Onu tokatladığımı düşünürdün,” diye devam etti yazı.

Kullanıcı devam etti, “Onun geçmesine izin vermek için ayağa kalkarken kekeledi ve sonra kocası orta koltuğuna bir sıra geri dönerken yanımda orta koltuğuna daldı. İlk başta muazzam bir suçluluk hissetmediğimi söyleyemem, ama ikisi de davranışlarını ve yorumlarını hemen sinirlendirdi.”

Uçuş yolcusu, kadının “Bu gezinin onsuz kesinlikle korkunç olacağını söyledi [her husband] Hemen yanında “ve gözyaşlarının eşiğinde görünüyordu.

Uçuş Yolcu, Dog'un 8 saatlik uçuşta 'kesintisiz' havladığını ve tartışmayı tartıştığını söylüyor

Kullanıcı “boğulmak için” gürültü önleyici kulaklıklarını kaydırdıklarını söyledi [the couple] ve kendime suçsuz bir şekerleme aldı. “

Reddit kullanıcıları, bazı deneyimlerini paylaşarak koltuk değiştirme cesur isteğini tartışmak için yorumlar bölümünü aldı.

Bir uçuş yolcusu bir uçak koltuğunda oturur ve müzik dinler.

Seyahat hikayelerini paylaşmak için Reddit'e götüren el ilanı (resimde değil), çifti “boğmak” için “gürültü önleyici kulaklıklarına” kaydıklarını söyledi. (Istock)

Bir kullanıcı, “Halkınızı hoş bir eğilimleri kırmak için iyi bir iş,” dedi.

Başka bir kullanıcı, “Karşılıklı fayda sormanın anahtarıdır. Çoğu insan bunu anlamıyor. Eski bir erkek arkadaşım birinci sınıf koltuğunu bir konfor+ koridorla takas etti, böylece yanımda oturabilir. Oh, genç aşk. Haha”

“İnsanlar anlamıyor gibi görünmüyor. Eğer soracak kadar cesursanız, hayır ile başa çıkacak kadar cesur olmalısınız,” diye yorumladı başka bir Redditor.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin.

“Bunu asla anlamadı. Hepimiz koltuklar atadık,” dedi.

“Birlikte oturmaları gerekiyorsa, koltuk seçimi için para ödeyebilirlerdi. Başkalarının koltuk değiştirmeyi reddettiğinde insanların neden üzüldüğünü anlamıyorum.”

Bir uçuş görevlisi, yolculara yardım etmek için bir uçağın koridorunda yürür.

Birçok Reddit kullanıcısı, koltuk değiştiricisinin koltuk değiştirme talebinin reddedildikten sonra üzüldüğünü söyleyen bir uçuş yolcunun paylaştığı gönderiye tepkileri paylaştı. (Istock)

“Ben seninleyim! Koltuk için para ödediysem, geçiş yapmıyorum,” diye ilan etti.

Bir Redditor, “Herkesin silahlarına bağlı kalması gerekiyor ve belki de sonunda insanlar başkalarından onlar için koltuklarından vazgeçmelerini isteyecekler.” Dedi.

“Ben de iyileşen bir insan memnunum ve size asla bir orta için bir koridor değiştirmeyeceğimi söyleyebilirim. Koltuk için para ödedim, burada oturuyorum,” diye yazdı başka bir kişi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Uçuş yolcuları bir uçaktan çıkmayı bekler.

Bir görgü uzmanı, “Talebi yapan kişinin bekleme hakkı yok [this] Ya da onların yoluna girmediklerinde bir sahne yapın. “ (Istock)

Kaliforniya merkezli görgü uzmanı Rosalinda Randall, Haberler Digital'e “kimsenin koltuklarını değiştirme yükümlülüğü olmadığını” söyledi.

“Talebi yapan kişinin bekleme hakkı yok [this] Ya da yollarını almadıklarında bir sahne yapın, “dedi Randall.

Randall, geçiş yapmanın küçük bir rahatsızlık olacağı bazı durumlar olabileceğini söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Kısa bir uçuş, benzer bir koltuk başka bir sırada bulabilirsiniz veya kimse yolcudan bir gelişme olacaktır [you’re currently] Yanında otururken, “dedi Randall.