American Airlines Pilot, DC uçak kazasından sonra yolculara anlamlı bir mesaj sunuyor

rookiemag

New member
Bir uçuş yolcusu, geçen hafta Jacksonville'den Miami'ye AA1044'te bir American Airlines pilotunun düşünceli duyurusunun videosunu paylaştıktan sonra sosyal medyada viral hale geldi.

Video, binlerce kullanıcı pilotun yolculara mesajı hakkında yorum yapan Tiktok'ta 6,5 milyondan fazla görüntüleme aldı.

Duyuru, Washington DC'deki Potomac üzerindeki trajik uçak kazasının 67 kişinin hayatını aldıktan 24 saatten daha kısa bir süre sonra geldi.

Acil Landing, United Airlines Pilot'u 150 yolcu için akşam yemeği sipariş etmeye teşvik ediyor

“[You] Uçmaktan korkabilir ve bu kesinlikle anlaşılabilir, ama lütfen ilk memurumun ve uçuş görevlilerimizin ve kendimi Miami'ye, ailelerinize, tatillerinize, kapılarınıza, en yüksek Seviye, “Pilot videoda söylenir.

“Dikkatlice, profesyonelce sizi bugün taşıyandan daha yüksek bir aramam yok, bu yüzden rahatlayın ve uçmaya başladığımız güzel akşamın tadını çıkarın. Kısa süre içinde başlayacağız [and] Gemiye hoş geldiniz. “

Bir uçuş yolcusu, Washington, DC'deki trajik uçak kazasının ardından Miami'ye uçuşta olan bir American Airlines pilotunun nazik mesajını paylaştı. (Leighton Mixon/@Lighterhaters)

Jacksonville, Florida'dan Leighton Mixon, Haberler Digital'e ona mesajın kendisi ve uçuşta bulunan diğer yolcular için ne anlama geldiğini söyledi.

“Sadece istiyorum [say] Onun ve sözleri için bu kadar müteşekkirim. Böyle trajik bir olaydan sonra, [and] Vücudumda endişeli bir kemiği olmayan biriyim, ama kendimi çok fazla endişe ve seyahatime (ertesi gün) çok fazla endişe ile karşı karşıya buldum. “Dedi.

Pilot, uçmadan önce telefonunuzu uçak moduna ayarlamanız gereken gerçek bir nedenden dolayı viral oluyor

Bir uçuş görevlisi olarak Mixon, pilotun bu hassas durumu nasıl ele alacağını görmek ve gemide olanların herhangi bir sinirini nasıl hafifleteceğini görmekle ilgilendiğini söyledi.

Diyerek şöyle devam etti: “Kontrolü bilgilendirmek ve almak her pilotun işi, ama onun nezaketi ve empatisi iş tanımını çok aşıyor.”

– Leighton Mixon
“Dürüst olmak gerekirse yardım edemedim ama mürettebatın nasıl olacağını ve tavırlarının nasıl olacağını merak ettim. Nasıl hareket edecekler? Ne söyleyecekler? Aslında bu yüzden telefonumu kaydetmek için çektim, çünkü duymak istediğimi biliyordum Ne diyecekti, “diye ekledi Mixon.

Uçaklarda duyulan gizemli 'ding' sesleri ne düşündüğünüz anlamına gelmeyebilir

“Ve bir PA ile, sadece sakin bir odaya davet etti. Kelimenin tam anlamıyla bana konuşuyormuş gibi hissettim ve sonra yukarı baktım ve uçuştaki her bir kişinin söylediklerini duymak için ne kadar kötü bir şekilde ihtiyaç duyduğunu hemen anladım. “

Mixon, uçaktaki sessizliği fark ettiğini ve insanların bir pilotun duyurularını çok dikkatli bir şekilde dinlediklerini görmenin son derece nadir olduğunu belirtti.

Amerikan Havayolları Uçak

American Airlines pilotu yolcularına, görevlerinin onları varış noktalarına güvenli bir şekilde götürmek olduğunu ve “dikkatlice, profesyonelce onları profesyonel olarak taşıyan” bir çağrı olmadığını söyledi. (Istock)

Mixon, “Kontrolü bilgilendirmek ve almak her pilotun işi, ancak nezaketi ve empatisi iş tanımını çok aşıyor.” “Çok hassas ama gerekli bir görevdi.”

Sosyal medya kullanıcıları, pilotun hoparlör adresine aynı tepkiye sahip gibi görünüyordu.

Tiktok'taki bir kullanıcı, “Bu onun kalbinin muhtemelen hiç olmadığı kadar ağır olduğunu bilmesi çok.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

“Korkuyu hissetmiş gibi … Bu konuda konuştuğuna sevindim,” diye yorumladı başka bir kullanıcı.

“Bir havayolu çalışanı olarak, mümkün olan her en kötü durum senaryosu için antrenman ve antrenman yapıp antrenman yapıyorsunuz ve Tanrı'ya umut ve dua edin.”

– Leighton Mixon
Bir Tiktok kullanıcısı, “Sesi daha yüksek araması olmadığını söylediğinde sesi kırıldı. Kalbi çok ağır” diye yazdı.

“Uçuşun sonunda ona sarılmak istiyorum. Sadece toplulukları için de çok yıkıcı olduğunu hayal edebiliyorum.”

“Tüm pilotlarımız dün yaptılar … Pilotum, dün çalışmak için iyi olduğumuzdan ve yolculara bir kez güzel bir duyuru yaptığımızdan emin olmak için dün bize bilgi vermek için ekstra zaman aldı.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Mixon, bir uçuş görevlisi olarak kendi pozisyonunun, duyurunun neden bu kadar özel ve “gerekli” hissettiğinde rol oynadığını söyledi.

American Airlines Pilot Viral Mesajı

Bir American Airlines pilotu, “nezaket ve empati” ni gösteren şimdi viral bir videoda Miami'ye uçuşta yolcularını hafifletmek için biraz zaman aldı. (Leighton Mixon; @Lighterhater/Getty Images)

“Bir havayolu çalışanı olarak, mümkün olan her en kötü durum senaryosu için antrenman ve antrenman yapıp antrenman yapıyorsunuz ve Tanrı'ya umut ve dua etmeyin,” dedi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Her şeyi doğru yapıyor olabilirsiniz ve yine de tamamen kontrolünüz dışında,” diye ekledi Mixon. “Bu beni korkutuyor ama aynı zamanda bana barış getiriyor. Kontrolde değiliz.”

Haberler Digital yorum için American Airlines'a ulaştı.

Sydney Borchers, Haberler Digital'in yaşam tarzı yapım asistanıdır.