Delta Air Lines Yolcu, uçuşları değiştirmek için 2 bin dolardan fazla para verilen bazı gezginlerin

rookiemag

New member
Bir gezgin, yolcuları bir uçuşta koltuklarından vazgeçmeye ikna eden bir havayolundan nadir bir teklif gibi görünen şeyi paylaşıyor.

“R/Delta” Reddit forumunda, broşür, “Koltuğunuzdan vazgeçmek için 2800 $” adlı bir yazı.

“Hiç bu kadar yüksek bir teklif görmedim. Geçen hafta Seattle'dan Palm Springs'e gidiyor. Kapıya var ve kaos vardı.” Dedi.

Uçuş Yolcu, çevrimiçi tartışmalara yol açarak koltuk gecekondularının nasıl geçileceğini ortaya koyuyor

Kullanıcı, mekanik sorunlar nedeniyle uçağın daha küçük bir tane için değiştirildiğini ve havayolunun yolculardan koltuklarından vazgeçmelerini istemesini istediğini yazdı.

“İlk teklif 1000 $ 'lık bir koltuk, Delta Miles veya Kredi değil, 1000 $ değerinde gerçek bir vize hediye kartı ve bir otel kuponu idi.”

Bir uçuş yolcusu (resimde değil) çevrimiçi yazdı, Flyers'ın artık tüm gezginleri barındıramadıktan sonra hediye kartları karşılığında koltuklarından vazgeçmek istediğini yazdı. (Istock)

Kullanıcı, yolcular uçağa binmeye başladığında tekliflerin artmaya başladığını paylaştı.

Kullanıcı, “İki kişi 2200 dolara atladı, başka bir adam 2500 dolar aldı ve nihayet yaşlı bir çift 2800 dolar aldı. Ayrılırken, 'Parayı arabamızı ödemek için kullanıyoruz' dediler.”

Kullanıcı, Delta'nın neden uçmayı bekleyen kişilere ve ertesi gün uçma vaadiyle bir otel kuponuna neden 2.800 dolar sunmadığını sordu.

“Birinin biletlerinden vazgeçmesini bekleyen insanlara bu teklifi de yapıyorlar mı?[?]”Kullanıcı sordu.

Uçmaktan korkan hava gezginleri bir uçağa binmeden önce en iyi ritüellerini ortaya çıkarır

Bir Delta sözcüsü, Haberler Digital'e, “Delta, aşırı uçuşun nadiren etkinliğinde, halkımıza daha sonraki bir uçuş yapması için esnek olanlar için zorlayıcı tekliflerle gönüllüleri istemeye teşvik ediyor.”

Delta'nın taşıma sözleşmesi altındaki web sitesinde, Kural 20 listeleri yatılı tazminatı reddetti.

Diyerek şöyle devam etti: “Aşırı satılan bir uçuşta onaylanmış bir rezervasyon tutan herhangi bir yolcuya bindirmeyi reddetmeden önce Delta, uçuştaki diğer yolculardan, Delta tarafından tamamen kendi takdirine bağlı olarak belirlenecek bir miktar ve formda gönüllü olarak koltuğundan vazgeçmelerini isteyecek.” Kural diyor.

Uçakta yolcular

Bir uçuş yolcusu, Delta Flyers'ın (resimde değil) hediye kartları karşılığında koltuklarından vazgeçmek istediğini ve bir çiftin hediye kartı şeklinde 2.800 dolar aldığını söylüyor. (Istock)

Flyers, koltuklarından vazgeçen yolcular hakkındaki deneyimlerini ve düşüncelerini tartışmak için yorumlar bölümünü aldı.

Bir kullanıcı, “Bu olabilir … insanlar ne kadar uzun süre tereddüt ederse,” dedi.

“Havaalanında 2.800 dolara uyurdum. Bir kez 1.200 dolar denedim ama önde iki kişi beni dövdü.” Dedi.

Başka bir kullanıcı, “Bunu her yıl Meksika'da Yeni Yıl Günü'nde yapan bir arkadaşım var, temelde ekstra bir gün kalmak için 600-800 dolar ödenmek amacıyla havaalanına giderdi.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“İstemsiz reddetmek zorunda kalmadan kaçınmaları gerektiği kadar yükseğe çıkacaklar. Bazen kendiniz bir teklifte bulunabilirsiniz, örneğin 1000 dolar, bir sonraki uçuşta onaylanmış bir koltuk ve bir sonraki uçuş değilse bir otel Ertesi gün ve Gate Agent sadece uçuşu daha erken çıkarmak için anında kabul edecek, “diye yazdı başka bir şey.

Bir kullanıcı, “Kaç kişinin her zaman yukarı çıkacağını bilerek kaç yüze atlaması şaşırtıcı.”

Biniş Uçakları

Delta'nın web sitesi, “Aşırı satılan bir uçuşta onaylanmış bir rezervasyon tutan herhangi bir yolcuya bindirmeyi reddetmeden önce, Delta uçuştaki diğer yolculardan, bir miktar ve formda Delta tarafından belirlenmesi için gönüllü olarak koltuğundan vazgeçmelerini isteyecek. Yeni takdir. “ (Istock)

“Bir uçuştan önce salonda bekliyorlarsa bu teklifleri hiç almayan var mı?” Bir kişi sordu. “Keşke isteği sadece kapıda duyurmakla kalmayıp uygulama üzerinden mesaj atmalarını diliyorum.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için www.Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin.

Teksas merkezli “Uçakta Yabancılardan Nasıl Kaçınılır” ın yazarı Brandon Blewett, Haberler Digital'e bu tekliflerin genellikle havayolu uygulamasındaki veya kioskundaki istemlerle check-in başladığını söyledi.

“Daha önce yeterince gönüllü yoksa, kapı ajanları bazen diğer havayollarında alternatif uçuşlar ve hatta Visa veya Amex gibi nakit eşdeğer hediye kartları da dahil olmak üzere teklifleri artıracak.” Dedi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Tatil/tatil noktalarında, kupon sunduğunu gördüm, artı [an offer to] Blewett, birinci sınıfta daha sonraki bir uçuşun yanı sıra konaklama/yemekler, belirli bir yerde kaldığınız ekstra süreyi telafi etti. “