Florida'daki gizemli katran topu manzaraları plaj kapanışlarına yol açıyor

rookiemag

New member
Gizemli toplar Güney Florida'da karaya yıkandığı için Sunshine State'i ziyaret eden insanlar sürpriz olabilir.

Associated Press, katran toplarının Atlantik Okyanusu kıyısı boyunca Palm Everglades'ten Palm Beach'e çıktığını bildirdi.

Ulusal Okyanus ve Atmosfer İdaresi'ne (NOAA) göre toplar koyu petrol parçalarından oluşmaktadır.

Popüler seyahat destinasyonu tartışmalı gündelik vergiyi iki katına çıkarıyor, sosyal medyada tepkileri kıvılcım

NOAA'ya göre, “Bazı katran topları krep kadar büyük olsa da, çoğu para büyüklüğünde … katran topları deniz ortamında çok kalıcıdır ve yüzlerce mil seyahat edebilir.”

Beachgoers, yapışkan maddenin ayaklarının dibine yapışabileceği için nereye adım attıklarını izlemeleri konusunda uyarılıyor.

Gizemli katran toplarının raporları Güney Florida'daki plajlarda ortaya çıkıyor. (Fort Lauderdale Fire Rescue)

Associated Press'e göre, Sahil Güvenlik ekipleri hava ve deniz yoluyla aramalar yaptı, ancak belirli bir kaynak bulamadı, dedi.

Cumartesi günü, Fort Lauderdale Fire Rescue, bir plaj oyuncusu bir rapor hazırlamaya çağırdıktan sonra katran toplarının manzaralarını paylaştı. Daha sonra bazı plajlar gün boyunca kapatıldı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Facebook yazısı, “Arayan kumun üzerinde yürüyordu ve madde ayakları üzerindeki maddeyi fark ediyordu. Okyanus kurtarma cankurtaranlarımız görevde geldikçe, yağlı maddeyi fark etmeye başladılar.” Dedi.

Florida Plajı'ndaki gizemli siyah katran toplarında kişi adımları

Beachgoers, yapışkan maddenin ayakların dibine yapışabileceği için nereye adım attıklarını izlemeleri konusunda uyarılıyor. (Fort Lauderdale Fire Rescue)

“Beachgoers güzel günün tadını çıkarabilirler, ancak onlardan sudan çıkmalarını istiyoruz.”

Yerliler, tepkilerini paylaşmak için yazıdaki yorumlar bölümünü aldı.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Evet, ben büyürken plaj için normal [in the] 50'ler, 60'lar ve 70'ler, “diye yazdı bir kadın.

Bir diğeri de ekledi, “Evet, her şeye katlandığımı hatırlıyorum.”

Fort Lauderdale, Florida'daki Kumda Bir Polis Memuru

Cumartesi günü, Fort Lauderdale Fire Rescue, bir plaj oyuncusu bildirdikten sonra katran toplarının manzaralarını paylaştı. (Mike Stocker/South Florida Sun-Sentinel AP aracılığıyla)

“Dreodorize mineral ruhları, su çamurdan çıkmış gibi katran çıkaracak,” dedi bir adam.

“35 yılı önce aynı şey,” diye yorumladı bir kadın.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Haberler Digital yorum yapmak için ABD Sahil Güvenlik'e ulaştı.

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.