George Washington'dan mektuplar, Virginia Müzesi'nde sergilenecek nadir eserler

rookiemag

New member
Virginia, Richmond'daki Virginia Tarih ve Kültür Müzesi (VMHC) yeni bir sergi açacak.

“Ver Me Liberty”, 4 Temmuz 2026'da kutlanacak olan Amerika'nın 250. doğum gününü anacak.

Ülkenin kuruluşuna dayanan nadir eserler, Patrick Henry'nin ünlü “Bana Özgürlük Ver ya da Ölüm Ver” konuşmasını temsil eden tema ile sergilenecek.

Arkeologlar Harriet Tubman'ın aile evinin altındaki nadir eserleri ortaya çıkarır

Kurucu baba, Virginia liderlerine koloninin İngilizlerle savaşmak için birlikleri yükseltmesini önerirken ünlü konuşmayı veren bir hatipti.

Nadir eserler, Richmond'daki Virginia Tarih ve Kültür Müzesi'nde “Bana Özgürlük Ver” sergisinde yer alacak. (Virginia Tarih ve Kültür Müzesi)

VMHC Başkanı ve CEO'su Jamie Bosket, Haberler Digital'e müzenin Amerikan ve Virginian hikayesini okuduğunu ve paylaştığını söyledi.

Bosket, “Zaferleri ve trajedileri, başarıları ve eksiklikleri – ve birlikte bir Commonwealth ve bir ulus oluşturan birçok sesi yansıtıyor.” Dedi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Gümüş Hilted Smallsword, aletler, pullar ve siyasi nesneler gibi eserler sergilenecek.

Virginia, Richmond'daki Virginia Tarih ve Kültür Müzesi'nde bir smallsword sergilenecek.

Artefaktlar, Gümüş Hilted Smallsword (resimde) gibi sergilenecek. (Virginia Tarih ve Kültür Müzesi)

George Washington tarafından kaleme alınan mektuplar da yer alacak.

Bosket, “Bana Özgürlük Ver” in Bağımsızlık Bildirgesi'ne giden on yılı araştırdığını da sözlerine ekledi.

“Aynı zamanda, o dönemde doğan güçlü fikirlerin Amerika'nın hareketini daha mükemmel bir sendikaya yönlendirmeye nasıl devam ettiğini de inceliyor.” Dedi.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin.

“Amerika'daki tarih müzelerinin yaklaşık üçte biri 1976 iki yüzüncü yılı etrafında kuruldu. 250. yıldönümü daha da büyük bir entelektüel ve kültürel genişleme için bir fırsat.”

Amerika'yı temsil eden eserler, Virginia, Richmond'daki Virginia Tarih ve Kültür Müzesi'nde sergilenecek.

Richmond, Va. (Virginia Tarih ve Kültür Müzesi, Siyah Tarih Müzesi ve Virginia Kültür Merkezi)

Devrim için katalizör olan konuşmaların broşürleri ve kopyaları gibi günün propagandası da yer alacak.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

VMHC, bir basın açıklamasında çaydanlık ve gümüş kaşık gibi günlük nesnelerin “Liberty'yi seviyorum” ile süslendiğini belirtti.

Sergi 22 Mart – 4 Ocak 2026 arasında gerçekleşiyor.