Kadın kitaplar Expedia aracılığıyla anlaşıyor, diyor Hotel, oranın çok 'düşük' olduğu için iptal talep etti

rookiemag

New member
Bir gezgin, Expedia üzerinden bir oda rezervasyonu yaptıktan sonra bir otelden beklenmedik bir talep aldığını söyledi.

Seyahat sitesinde özel bir anlaşma bulduktan ve satın almanın onayını aldıktan sonra, kadın otelden bir mesaj aldı.

Kadın, otel yetkililerinin odayı iptal etmesini istediğini söyledi.

“Temelde yapılmış [a] Expedia üzerinde özel anlaşma rezervasyonu ve onay aldı. Birkaç gün sonra Expedia mesajlaşma yoluyla otelden bir mesaj aldım, çünkü onlar için oran düşük olduğu için beni iptal etmemi istedi !! “diye yazdı.

Üst düzey tatil beldesi çocukları 'sakin ortam' elde etmek için yasaklıyor

“Expedia ile temasa geçtim ve ajan rezervasyon onaylandığını ve otel iptal etmediğim sürece rezervasyonu onurlandırması gerektiğini söyledi.”

Bir Reddit kullanıcısı (resimde değil) sosyal medya kullanıcılarından, üçüncü taraf bir seyahat sitesi olan Expedia aracılığıyla bir otel rezervasyonu yaptıktan sonra sadece rezervasyonu iptal etmesi söylenmesi için yardım istedi. (Istock)

Kadın, Expedia'da bir temsilciyle konuştuktan sonra otelle temasa geçtiğini söyledi.

“Onları Expedia tepkisi ile güncelleyen otelle temasa geçtim ama kızdılar ve iptal etmezsem beni tehdit ettiler.”

'Yatak Koşuları' otel odaları rezervasyonu yaparken geri tepebilecek en son seyahat trendidir. Uzman tartıyor

Expedia, Thread'deki bir yoruma göre Reddit kullanıcısıyla temas halinde.

Çevrimiçi bir otel rezervasyonu

Redditor, Expedia'da (web sitesi resmedilmeyen) özel bir anlaşma ile oteli rezerve etti ve Orta Doğu'daki otelden haber almadan önce satın alma onayını aldı. (Istock)

Bir Expedia sözcüsü Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Gezginlerimizin bizimle rezervasyon yaptıklarında ve beklenmedik sorunlarla desteklemek için elimizden gelenin en iyisini yaptıklarında olumlu bir deneyime sahip olmalarını istiyoruz. Majör meydana gelmedikçe otellerin rezervasyonları onurlandırması bekleniyor, bu durumda yer değiştirme ekibimiz yardımcı olacaktır.” Dedi.

“Bir otel bir gezginden rezervasyon oranı nedeniyle iptal etmesini isterse, sitemizdeki 7/24 sanal ajanımız aracılığıyla Expedia desteğiyle iletişime geçmelidir. Bir iş ortağı sürekli olarak zayıf bir gezgin deneyimi sunarsa, sorunu doğrudan araştırır ve ele alırız. Ancak, bu durumda olağan takiplerimiz için gerekli otel bilgilerinden yoksundur.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için www.Haberler/Lifestyle adresini ziyaret edin.

Reddit'teki gezgin diğer kullanıcılara benzer bir şeyle karşılaşıp karşılaşmadıklarını ve tavsiye istediklerini sordu.

Bir otel rezervasyonu yapmak için kart kullanan kadın

Gezgin, Reddit kullanıcılarından, rezervasyon onaylanmış olsa bile otelin turistin check -in yapmasına izin vermeyeceğini görmek için tavsiye istiyordu. (Istock)

“İptal etme. Eğer Sen İptal, otel hiçbir şey için sorumlu değil ve Expedia cezaları alabilirsiniz. Eğer Onlar İptal et, cezalardan sorumlu değilsin, onlar. “

Birçok kullanıcı kadına, check-in reddedilmesi durumunda, otelin yeri Orta Doğu'da olduğu için uzun yolculuğa çıkma riskiyle karşı karşıya kalmaması gerektiğini söyledi.

“[You] Yabancı bir ülkedeki bir otele gelmek ve oda olmadığını bulmak istemiyorum. Sağda olmak bu koşullarda yardımcı olmaz, “diye yazdı bir kişi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Başka bir kullanıcı, “Bu otel kalmanızı istemedikleri için çok açıktı. Bu ilişkinin sonu. Anlaşmayı onurlandırmayacağına odaklanmak alakasız. Bu anlaşmayı zorlamak için pratik bir başvurunuz yok, bu yüzden paranızı almalı ve başka bir yere yeniden kitap almalısınız.” Dedi.

Reddit kullanıcısı otel tarafından rezervasyonu iptal etmeyi söyledi

Bir turistin bir otel rezervasyonunu iptal etmesini söyleyen bir mesaj aldıktan sonra, bir Reddit kullanıcısı (resim yok) garip rezervasyon felaketini nasıl ele alacağını öğrenmek için sosyal medyaya gitti. (Istock)

Başka bir kullanıcı benzer bir karşılaşmayı paylaştı, ancak farklı bir seyahat acentesi ile.

Kişi, “Sahiplerin çok önceden yaptığım çok ucuz bir rezervasyonu iptal etmeyi denedikleri benzer bir deneyimim vardı çünkü kesinlikle sahip olduğum 'Ön ödemedim'. Makbuzla cevap verdim ve onlara çok fazla şey söyledim ve daha fazla tartışmadılar.”

“Otele sadece kaşlar ve kötü atmosfer vardı, sonunda sahibi geldi ve kalmamıza izin vermek için ekstra ödeme istedi (zaten ödediğimiz şeye fazladan% 200). Bir sürü tartışma, yerel dilde konuşmaya çağıran ve kalmamıza izin vermeden önce savaşmak (dahil edilmesi gereken kahvaltı olmadan),” diye devam etti yorum devam etti.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Haberler Digital yorum için Reddit kullanıcısına ulaştı.

Sydney Borchers, Haberler Digital'in yaşam tarzı yapım asistanıdır.