'Koridorda Yarı Yol'da bulunan Garip Uçak Koltuğu Sosyal Medyada Tepkileri Kısa

rookiemag

New member
Bir hava gezginine yakın zamanda yapılan bir uçuşta idealden daha az bir koltuk atandı ve bu da deneyimi çevrimiçi olarak paylaşmasını istedi.

“R/Delta” forumunda, yolcu bir fotoğrafla birlikte “koltuğum beni yarıya kadar koridora koydu” diye yayınladı.

Fotoğrafta, gezgin koltuğunun yarısını kabin sırasının dışına yerleştirir.

Sosyal medyada reaksiyonları tetikleyen bir koltuk gecekondu olarak 'çerçeveli' uçuş yolcusu

Haberler Digital yorum için kullanıcıya ulaştı.

Gönderi, benzer deneyimleri paylaşan kullanıcılarla 800'den fazla yorum çizdi.

Bir uçuş yolcusu garip koltuk atamasının bir fotoğrafını paylaştı ve sosyal medya kullanıcıları benzer uçak yolcu hikayelerini paylaştı. (Istock)

“En kötü yanı, birinci sınıf insanların gerçek yemeklerde ve gerçek mutfak eşyalarında ne yediğini görmektir,” diye şaka yaptı bir kullanıcı.

“RIP sol diz,” diye yazdı başka bir kişi.

“Geçtiğimiz hafta sonu o koltuktaydım ve dizimin ya da omzumu veya başımı vurmadan kaçınmayı başardım, çocuk değilim, büyük omuz çantasını bana sallamayı başaran son kişi sormak için döndü Uçuş görevlisi bir soru, “dedi bir el ilanı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için www.Haberler/Lifestyle adresini ziyaret edin.

“Tanrım, bu koltuklardan nefret ediyorum. Yuvarlanan taşıma ile gitmek ve fakir kişinin ayakları/diz/dirseğiyle temas etmemek çok zor,” diye yazdı başka bir kişi.

“Ama kaptan emniyet kemeri işaretini kapattığında herkesten bir adım önde olacaksınız.”

Bir uçuşta koltuklarından duran havayolu yolcuları

Bir uçak gemisinde yolcular (Istock)

Kullanıcı cevap verdi, “Doğru. Aslında uçuş sırasında birkaç kez ayağa kalktım ve temelde koltuk alanımda kalabilirdi.”

Bir kullanıcı, “Uçuş görevlisine atladığında da bakıyorsunuz,” dedi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

New York merkezli seyahat blogu The Point Guys'ın kıdemli havacılık yazarı Zach Griff, Haberler Digital ile nadir koltuklar hakkında konuştu.

Griff, “Bu tür koltuklara sıkışmış gezginler için önerim, bir göz maskesi ve muhtemelen bazı okuma materyalleri veya diğer eğlence seçeneklerini kuşkusuz garip bir deneyimden uzak tutmak için getirmektir.” Dedi.

Haberler Digital'in bildirdiğine göre, Eylül ayında bir kadın, uçak koltuğunun uçakta nasıl ters yönde olduğunu gösterdikten sonra Tiktok'ta viral hale geldi.

uçak içi

Bir kullanıcı, “Uçuş görevlisine de atladığında da bakıyorsunuz.” Dedi. (Istock)

Kalabalığa bakarken rahatsız edici göründüğünü gösteren video, 15 milyon manzaraya ulaştı.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Satır 1'i bir tedavi olarak rezerve ettiğinizde, tüm uçağa bakacak şekilde size dönüşüyor,” diye yazdı, “Asla iyileşmeyecek” dedi.

Haberler Digital'den Sydney Borchers bu rapora katkıda bulundu.