Long United Flight sırasında köpek havlamaları 'kesintisiz', Traveler iddia ediyor

rookiemag

New member
Paris'ten Newark'a seyahat eden bir havayolu yolcusu New Jersey, o kadar da hoş olmayan bir uçuş hakkında bir hikaye paylaşmak için sosyal medyaya gitti.

Reddit'teki “R/Unitedairlines” forumunda, “Paris'ten Newark'a Köpek Havlanması” adlı yazılarını başlıklı bir kullanıcı.

“Hiç böyle bir şey yaşamadım. Herkesi uyandırdı, yaklaşık bir saatten uçuşa çıkmadan fırladı. Tuvalete gitmek için arkaya gittim ve kulağıma havlıyormuş gibi geliyordu.”

Uçuş Yolcu, havaalanlarında vape olan 'sinsi' gezginleri çarpıyor: 'Kimseyi kandırmıyorsun'

Kullanıcı, uçuş görevlilerinin köpek sahibini, köpeği yerleşmek için uçağın arkasına getirmeye teşvik ettiğini paylaştı.

“Köpeğin taşıyıcı için çok büyük olduğu, ayağa kalkamadığı veya genişleme paneli açık olmadan rahatça yattığı hızlı bir şekilde ortaya çıktı.”

Bir Reddit kullanıcısı, bir köpeğin Paris'ten Newark, NJ'ye sekiz saatlik bir uçuş sırasında durmadan havladığını söylüyor (Getty Images aracılığıyla Stephen Chernin)

Uçuş yolcusu, orta ölçekli köpeği daha önce tanıdıklarını ve havalimanında “küçük bir torbaya doldurulmuş” havalimanda yanlış davranmaya tanık olduklarını söylüyor.

“Köpek havlıyor ve çantanın ters çevrildiği noktaya kadar karıştırıyordu. Bayan hiç umursamadı ve uçuş görevlisi ona köpeğin çok büyük olduğunu söylediğinde, cevabı 'Hayır değil. Delidi, “dedi.

“İnsanların bunu evcil hayvanlarına yapacakları nesi var,” dedi kullanıcı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin.

Diğer kullanıcılar, karşılaşma hakkındaki düşüncelerini paylaşmak için yorumlar bölümünü aldı.

Bir kullanıcı, “Daha da önemlisi, köpeğin ilk etapta nasıl binmesine izin verdiler.”

Havaalanı koltuklarında bir havayolu seyahat taşıyıcısında oturan küçük bir köpek

Bir kullanıcı, “Daha da önemlisi, köpeğin ilk etapta nasıl binmesine izin verdiler.” (Istock)

Başka bir kullanıcı, “Köpek çok küçük bir taşıyıcıya sıkışmışsa, yetkililere zulüm için iniş yapmaları için bildirilmesi gerektiği bildirilmeliydi.” Dedi.

“Zavallı köpek. O kadının bunu evcil hayvanına ne kadar acımasız olduğunu hayal edemiyorum,” dedi bir diğeri.

“Kalmadan önce kapıda ele alınmış olmalıydı. Ne başarısız oldu,” diye yazdı başka bir kişi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Bu yüzden köpeklere uçaklarda izin vermemeliler. Beni delirtiyor,” diye açıkladı bir kullanıcı.

Bir diğeri de benzer bir duygu paylaştı: “Bu günlerde havaalanlarında ve uçaklarda çok fazla köpek. Evcil hayvanları seviyorum, ama insanların bu olduğunu hatırlamaları gerekiyor. Evcil hayvanlar. Çocuklar veya bebekler değil.”

Uçuş sırasında pencerenin yakınındaki uçak kabinde köpek, evcil hayvanlarla seyahat etme ve hareket etme kavramı, evcil hayvan taşıyıcı çantasında oturan küçük siyah köpek, uçakla köpekle seyahat veya yer değiştirme

Bir uçuş yolcusu, bir köpeğin (resimde değil) Paris'ten Newark, New Jersey'e sekiz saatlik bir uçuş sırasında durmadan havladığını söylüyor. Sosyal medya kullanıcıları evcil hayvanlarla seyahat hakkında tartışıyorlar. (Istock)

Redditor, “Görevlilerin köpeğin köpek için çok küçük bir taşıyıcıya izin vermesine şaşırdım. Özellikle bu kadar uzun bir uçuş için.” Dedi.

“Kesinlikle öfkeli olurdum. Jet lag kabusu,” diye yazdı başka bir kişi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

United'ın web sitesinde “Evcil Hayvanlarla Seyahat” altındaki havayolu, birkaç “Traveler Pro ipucu” listeleniyor.

Havayolu, “Uçuşta sakin tutmak için her zaman tanıdık kokan bir favori oyuncak, battaniye veya yastığa sahip olmaya yardımcı oluyor.”