Motorlu Taşıt Büroları Saatler, Ev sahibi etkinlikler gibi gerçek kimlikler almak için panik

rookiemag

New member
Birçok Amerikalı, lisansın son tarihi hızla yaklaştığı için gerçek kimlikler elde etmek için yerel motorlu taşıt bürolarında randevu almak için acele ediyor.

7 Mayıs'tan itibaren, yerli havaalanlarında hava gezginleri ve bazı federal binalara giren kişilerin gerçek bir kimlik olarak bilinen şeyleri olmalıdır.

New Jersey gibi bazı eyaletler, ekstra rezervasyon yuvalarının eklenmesiyle bile, birçok insanın gerçek bir kimlik alması için neredeyse hiç randevu alamayacağı için talepten çok bunalmıştır.

Yok New Jersey'de sakinler ses çıkardıkça 'Gerçek Kimlik' randevuları açılıyor: 'The Times, NJ'

Bir NJDMV sözcüsü Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Şu anda mevcut olan randevuların yanı sıra, her sabah haddeleme esasına göre gerçek kimlik yükseltmeleri için yaklaşık 3.500 yeni randevu ekleniyor.”

Sözcü, “Bunun da ötesinde, her yeni 'gerçek kimlik Perşembe' için programa girerken 4.600'den fazla randevu eklenecek.” Dedi.

Gerçek bir kimlik örneği, TSA tarafından paylaşıldığı gibi sağ üst köşedeki altın yıldızı gösterir. (ABD Ulaşım Güvenliği İdaresi)

Sözcü, “Bir kez daha, bu randevu rakamlarını bir kez daha artırdık.”

Haberler Digital Pazartesi günü yaptığı açıklamada, Motorlu Taşıtlar Departmanı (NJDMV) web sitesinin sitesindeki gerçek kimlik hizmetleri için “0 randevular mevcut” gösterdiğini bildirdi.

Sözcü ekledi: “ NJMVC, şu anda her hafta 49.5 saat açık olduğumuz ve gerçek kimlik randevuları sunmanın yanı sıra gerçek kimlik randevuları sunmanın yanı sıra haftalık 10.000'den fazla randevu için tüm devlet DMV'lerinin liderleri arasında yer alıyor. “

Gezginler için gerçek kimlik son tarihi, bazı federal bina erişimi hızla yaklaşıyor

Sözcü ayrıca, “Dört mobil birimimizi New Jersey çevresindeki gerçek kimlik etkinlikleri için ajanslarda haftalık olarak planlanan 10.000 randevunun üstünde kullanıyoruz.” Dedi.

New York Eyaleti ayrıca 3 Nisan'da “Gerçek Kimlik Perşembe” i tanıttı.

Diğer devletler, yeni kimlik biçimini elde etmek için acele eden Amerikalıların talebini karşılamak için DMV saatlerini uzatacaklarını açıkladılar.

DMV çizgileri - gerçek kimlik parçası

Ülke genelindeki bazı motorlu taşıt büroları, insanların son tarih yaklaştıkça gerçek kimlikler almaları için uzun saatler ve etkinlikler sunuyor. (Istock)

California DMV 7 Nisan'da, seçkin yerlerin, son tarihten önce kimliklerini almak için acele eden Kaliforniyalıları barındırmak için bir saat erken açacağını duyurdu.

On sekiz yer Çarşamba günleri hariç hafta içi sabah 7'de açılacak ve yalnızca planlanmış gerçek kimlik randevuları olanlar için ayrılacak.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

DMV direktörü Steve Gordon, bir basın açıklamasında “Kaliforniyalılara bu bahar ve yaz daha erken saatler sunmaktan heyecan duyuyoruz” dedi.

Gordon, “Bu ek randevular gerçek bir kimlik elde etmeyi her zamankinden daha kolay hale getirecek.”

Havaalanı'nda gerçek kimlik tabelası

Pasaportlar, yatılı iç uçuşlara ve federal tesislere girmeye alternatif olarak kullanılabilir. (Getty Images aracılığıyla Jeffrey Greenberg/Universal Images Group)

Virginia'da iki DMV, son iki cumartesi için dört saatlik bir “gerçek kimlik randevusu etkinliği” düzenledi.

Etkinliğin duyurularından biri, “Bu özel etkinlik, gerçek bir kimlik elde etmek isteyen Hampton Roads bölgesi müşterileri için özel, uygun hizmet sunuyor.” Dedi.

New Jersey sakini, yeni kimlik için randevu almaya çalışırken hayal kırıklığını paylaşırken Reddit hakkında bir tartışma başlattı.

“Günün farklı saatlerinde kontrol etmeyi denedim ama yine de şans yok.”
“R/Jerseycity” forumunda, kısa bir süre önce, “Çeşitli NJ MVC konumlarında gerçek bir kimlik için randevu almaya çalışıyorum, ancak kontrol ettiğim her konumun mevcut olmadığını söylüyor. Günün farklı saatlerinde kontrol etmeyi denedim, ancak yine de şans yok.”

Kullanıcı, randevu almaya çalışırken sakinlerden tavsiye istedi.

TSA ajanı

7 Mayıs'tan başlayarak, yerli havaalanlarında hava gezginleri ve bazı federal binalara ve askeri alanlara giren kişilerin gerçek bir kimliği olmalıdır. (Andrew Harrer/Bloomberg Getty Images aracılığıyla)

“Gerçek olmayan kimlik randevusu için gidin, tüm gereksinimleri getirin… güzel bir şekilde sorun, 'Başvurabilir miyim [for a] Gerçek kimlik? ' Benim için böyle çalıştı, “dedi bir Redditor.

Kişi ekledi, “Önceden planlamadım, çünkü düşündüm [was] İki tür kimlik, bir yıldız eklendi. “

Başka bir kullanıcı, “Pasaport almak daha kolay olabilir. Online benimkini yeniledim. Bana ulaşmak 2 hafta sürdü.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Dedi başka bir kişi, “Görünüşe göre, bu ay eyalet genelinde hafta sonları gerçek kimlik pop-up'ları olacak, tam olarak nerede veya nasıl çalıştığından emin değil.”

Bir Redditor, “Bütün gün boyunca serbest bırakılıyorlar (ve yakalandılar). Bu şanslı olmak meselesi veya [set up an alert] Bir randevu kullanılabilir olduğunda. Birkaç yıl önce benimkini bu şekilde aldım. “

Havaalanında insanlar

“Pasaport almak daha kolay olabilir,” dedi bir kişi. “Benimkini çevrimiçi olarak yeniledim. Bana ulaşmak 2 hafta sürdü.” 7 Mayıs'tan itibaren, yurtiçinde uçan insanların seyahat etmek için gerçek bir kimlik sunmaları gerekecek. (Istock)

Başka bir kullanıcı dedi ki, “Perşembe günleri randevuların açıldığı bir yerde okudum. Geçen hafta, Perşembe gününden gece yarısından her saat kontrol ettim, 1 am, 2, 03:00, ancak yanlışlıkla uykuya daldı ve 4: 40'da kontrol ettim, ancak saat 4: 40'da yaklaşık 15-20 nokta gördüm.

Başka bir kullanıcı, “Lisansınızı yenilemeniz gerekiyorsa, aynı anda gerçek bir kimlik alabilirsiniz. Geçen hafta Kuzey Bergen'de yaptım. Kimliğinizi doğruladığınızda gerçek kimliğe yükseltmek isteyip istemediğinizi soracaklar.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

New York Eyaleti DMV, gerçek bir kimliğin “federal olarak uyumlu DMV tarafından verilen sürücü lisansı, öğrenci izni veya sürücü olmayan kimlik, yerel bir uçuşa (ABD içinde) binmek veya geçerli bir pasaportunuz yoksa 7 Mayıs 2025'ten başlayarak belirli federal binalara girmek” olduğunu söylüyor.