Oregon Man, Viral Googly Eyes'in Artwork Prank'ın arkasında olduğunu söylüyor

rookiemag

New member
Viral bir şaka arkasındaki gizem, Oregon, Bend'de bir tartışma yaptıktan sonra ortaya çıktı.

Topluluktaki yerliler, şehirdeki farklı heykellere sıvalı googly gözlerini tespit etmeye başladı.

Aralık ayında, Bend City yetkilileri, şaka arkasında olanı önlemek için Facebook'a gitti.

Gezginler 'en Instagramable' olarak kabul edilen en iyi dini yer işaretlerine akın

“Bend'deki dolambaçlı sanatımızı seviyoruz, bu yüzden onunla ilgilenmek için üzerimize düşeni yapalım. Şehir etrafındaki çeşitli sanat eserlerine yerleştirilen Google Gözler size bir kıkırdama verebilirken, hasar vermemeye özenle onları kaldırmak için para maliyeti Sanat, “Post okudu.

Oregon, Bend'deki bir adam, şehir etrafındaki heykellere Googly Gözleri yerleştirmenin arkasındaki kişi olduğunu açıkladı. (Bend City, Oregon, AP aracılığıyla)

Googly gözlerin arkasındaki adam Jeff Keith, Associated Press (AP) ile konuştu ve gözleri heykellere takmak için koli bandı kullandığını ortaya koydu.

Keith, insan kaçakçılığıyla mücadele etmek için çalışan yerel bir kar amacı gütmeyen Guardian Group'un kurucusudur.

Keith, “Bence en büyük şey, benim için sadece gülmek için … bu kavşaklara geldiğimde ve ailelerin güldüğünü görüyorum, histerik olarak gülmek gibi, iyi bir zaman geçiriyor.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Oldukça ağır şeylerle başa çıkmam benim için bir yer.”

Bend, Oregeon'da Art Şakası Üzerinde Googly Gözler

Oregon, Oregon'daki şakanın arkasındaki adam Jeff Keith, “Bu kavşaklara geldiğimde ve ailelerin güldüklerini gördüğümde, iyi bir zaman geçiriyor,” dedi. (Bend City, Oregon, AP aracılığıyla)

Yerliler, şaka hakkındaki düşüncelerini yorumlamak için şehrin Facebook gönderisine gitti.

“Bu mı [Bend’s] En büyük endişe, “diye sordu biri.

Bir diğeri de ekledi, “Yapıştırıcı metale zarar vermeyecek.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

“Ben googly gözüm,” diye şaka yaptı.

Bir kullanıcı kabul etti, “Googly göz duruşunun bükülmesini gerçekten seviyorum.”

Bend, Oregon'da Viral Şaka, Sanat Heykellerinde Googly Gözler

Bend Şehri yetkilileri, heykellerin hasarının 1.500 dolarlık onarım olduğunu söylüyor. (Bend City, Oregon, AP aracılığıyla)

“Bunun yerine çukurlar için endişelen,” diye yazdı bir kullanıcı.

AP, sekiz heykel “şakalandı” ve Google gözlerini kaldırma çalışmasının 1.500 dolara mal olacağını bildirdi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Keith, şaka ile ilişkili herhangi bir zarar için ödeme teklif ettiğini söyledi.

Haberler Digital yorum için Bend şehrine ulaştı.

Associated Press bu rapora katkıda bulundu.