Seyahat uzmanları yolcuları hava trafik kontrol krizi arasında Newark havaalanından kaçınmaları konusunda uyarıyor

rookiemag

New member
Uçuş yolcuları hareket ediyor ve bağlantı kuruyor Newark Liberty Uluslararası Havaalanı (EWR) New Jersey'deki son havaalanı aksilikleri arasında seyahat gecikmeleri ile ilgili endişeleri paylaşıyor – çünkü uzmanlar alternatif fikirleri paylaşıyor ve otobüs şirketleri binicilikte artışlar rapor ediyor.

Federal Havacılık İdaresi (FAA), yakın tarihli bir rapor olarak, hava trafik kontrolörlerinin geçen hafta radar ve radyo sinyallerini kısaca kaybettiğini buldu.

“Uçaklarda yabancılardan kaçınılır” ın Teksas merkezli yazarı Brandon Blewett, Haberler Digital'e EWR'nin son günlerde daha az güvenilir olduğunu bulduğunu, ancak yine de havaalanını kullanacağını söyledi.

Son teslim tarihinden önce kaydolan Amerikalılara göre postada tutulan gerçek kimlik belgeleri

Blewett, “New Jersey olsaydı, muhtemelen Newark'a uçardım ama genellikle daha az gecikmeyle karşılaşan en eski uçuşları seçerdim,” dedi Blewett.

“Şu anda EWR aracılığıyla herhangi bir bağlantıdan kaçınırdım … daha iyi güvenilirlik için” dedi.

New Jersey'deki Newark Havaalanı radar sorunları, personel sıkıntısı ve inşaat gecikmeleri ile mücadele ediyor. (Getty Images aracılığıyla Bing Guan/Bloomberg)

New York'a gidip gelen gezginler için Blewett diğer havaalanlarına bakmayı önerdi.

Blewett, “LGA ve JFK gibi EWR'ye alternatifleri düşünürüm, pist yeniden açılana ve ATC personeli dengelenene kadar,” dedi Blewett. Diyerek şöyle devam etti: “Trafikte daha çok baş ağrısı olabilir, ancak şu an için mahsur kalmanız daha az olası görünüyor.”

Havayolu gezginlerine ve eyaletlere bakan gizli gerçek kimlik sorunları

Teksas merkezli bir seyahat endüstrisi uzmanı ve “Wing'ten View” blogunun yazarı Gary Leff, Haberler Digital'e yolcuların uçuşları bağlamak için New York havaalanlarından kaçınmaları gerektiğini söyledi.

“Bağlanıyorsanız, New York havaalanlarından kaçınmak genellikle iyi bir fikirdir. New York'tan kaynaklanıyorsanız, gerçekten şehirde bulunduğunuza bağlıdır.” Dedi.

Yolcular Newark Havalimanı'nda önemli uçuş kesintileri bildirirken, seyahat uzmanları John F. Kennedy Havaalanı veya Laguardia Havaalanı gibi alternatifleri önermektedir.

Yolcular Newark Havalimanı'nda önemli uçuş kesintileri bildirirken, seyahat uzmanları John F. Kennedy Havaalanı veya Laguardia Havaalanı gibi alternatifleri önermektedir. (Istock)

“Newark şu anda önemli sorunlarla karşı karşıya olsa da, Staten Adası'nda yaşasaydım JFK'ya sıçrayacağımdan emin değilim.” “Kötülükleri tartın.”

Bazı yolcular EWR'deki aksamaları tartışmak için sosyal medyaya gittiler. “Newark Havaalanı Güvensiz ???” başlıklı bir Reddit Post. “R/Newjersey” forumu 1.000'den fazla tepki ve yüzlerce yorum topladı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Kullanıcı, “Bu hafta sonu JFK olarak düşünülemez ve EWR uçuşumu değiştirmeli miyim? Bu konuda ne kadar gergin olmalıyız?” Diye sordu.

“Bu sabah New Mexico'dan Newark'a uçtum. Hayatta kaldım,” dedi bir kişi.

Newark Havaalanı'nda Uçaklar

Reddit kullanıcısı, “Dün Newark'a uçtum ve gecikmeler sinir bozucuydu” dedi. (Gary Hershorn/Getty Images)

Başka bir kullanıcı, “Sadece EWR'ye uçtu… uçuş 1 saat gecikti, uçak ağırlığı sorunları nedeniyle farklı bir uçuşta (2,5 saat sonra) torbalarda kontrol edildi ve bir römorkör tarafından çekilmesi gerekiyordu çünkü uçak jet köprüsünü 1.5 ft.

Başka bir kişi, “Dün Newark'a uçtum ve gecikmeler can sıkıcıydı.” Dedi.

Bazı otobüs bileti satışları yıllık% 80'den fazla artmıştır.
Bir Redditor, “Geçen hafta ve dün EWR'den uçtum. Her iki zaman geçirdiğimiz tüm gecikmeler de çileden çıkıyordu. Daha önce hiç bu deneyime sahip olmadım. Ve zamanlar değişmeye devam etti. Dün uçuşumu neredeyse Laguardia veya Trenton olarak değiştirdim.”

Greyhound ve Flixbus, Newark Havaalanı uçuş kesintilerine göre son birkaç gün içinde binicilikte artışlar gördüler.

Greyhound ve Flixbus, Newark Havaalanı uçuş kesintilerine göre son birkaç gün içinde binicilikte artışlar gördüler. (Istock)

“Sorun [that] Hava trafik kontrolörleri talep görüyor ve çok yetersiz, “dedi bir kullanıcı.” EWR'nin çok fazla trafiği var, bu yüzden anlıyorum. “

'Otobüs seyahati hayati bir alternatif seyahat'

Flixbus ve Greyhound'un ana şirketi Flix North America sözcüsü Haberler Digital'e şirketin binicilerde bir artış gördüğünü söyledi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Sözcü, “Flix North America'nın Newark konumumuzdaki yolcuların hem Greyhound hem de Flixbus'taki sadece üç gün içinde% 35'lik bir artış gördüğünü doğrulayabiliriz.” Dedi.

“Bu konumda bilet satışları da yıllık% 80'den fazla artıyor.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Sözcü, “Durumu yakından izliyoruz ve uçuş iptalleri ve gecikmelerden etkilenen yolcuları karşılamaya iyi hazırlanıyoruz.”

Sözcü ayrıca, “Bu gibi zamanlarda, otobüs seyahati hayati bir alternatif olarak hizmet eder ve gezginlere hedeflerine ulaşmak için uygun fiyatlı, erişilebilir ve güvenilir bir yol sunar.”