Uçak koltuğu gecekondularından kaçınmak için seyahat kesmek sosyal medyada tartışmalara yol açıyor

rookiemag

New member
Bir uçuş yolcusu, başkalarını koltuk soyan gezginlerden kaçınma umuduyla şanslarını test etmeye teşvik ederek koltuk gecekondularına benzersiz bir duruş sergiliyor.

Reddit'teki “R/UnitedAirlines” forumunda, bir kullanıcı zar zor rezervasyon yapan bir uçuşun ekran görüntüsünü yayınladı.

“Koltuk gecekondu mahalleleri kendinize yaparsanız uçuşunuzu mahvedemez,” diye yazdı.

Uçuş Yolcu 1 gezide 3 kez 3 kez koltuk değiştirmesini istedi

Eşlik eden fotoğraf, orta koltuk seçen kullanıcıyı gösterir ve bir broşürün bir uçakta daha az arzu edilen bir koltuğu sabitlerse bir koltuk gecekondu ile karşılaşma olasılığının daha düşük olabileceğini gösterir.

Bir kişi, “Koltuk haritası satırın boş olduğunu gösteriyorsa, pencereyi rezerve edeceğim ve bir koltuk fahişesini önlemek için, herkes tahtalarken ortada oturun.”

Reddit'teki bir kullanıcı (resimde değil) koltuk gecekondularından kaçınmak için bir hile yayınladı, “Koltuk gecekonduları kendinize yaparsanız uçuşunuzu mahvedemez.” (Istock)

“Windows koltuğunu rezerve etmek ve [a]Isle koltuğu ve orta koltuğu serbest bırakarak. Fikir, kimsenin kontrol ederken orta koltuğu seçmeyeceği, “diye yazdı başka bir kullanıcı.

“LOL bir zamanlar kocamın pencerede bulunduğu bir uçuştaydım ve koridoru aldım ve adam bizden birimizle geçiş yapmayı teklif etti.” Nah, onu indiğinde göreceğim “dedi başka bir kişi .

Bir Reddit kullanıcısı bir koltuk barışını “koltuğunuzda oturan ve sizi hemen hemen her zaman, daha kötü koltuklarına göndermeye çalışan biri olarak tanımladı. Sormuyorlar. Sadece alıyorlar.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için www.Haberler/lifestyle adresini ziyaret edin.

“Eşimle seyahat ederken pencere/koridor oyunu oynuyorum. Kimse ortadan bir pencere/koridorda hayır demiyor. Ancak umrumda değil,” diye yorumladı başka bir kişi.

Teksas merkezli bir seyahat endüstrisi uzmanı ve “The Wing'ten View” blogunun yazarı Gary Leff, Haberler Digital'e çoğu zaman koltuk çömelmenin kazara olduğunu söyledi.

Uçak yolcuları

Reddit'teki bazı gezginler (resimde değil), hilenin broşürlere koltuk gecekondu olma fırsatı verdiğini savundu. (Istock)

Leff, “Kasıtlı koltuk çömeldiğinde… bu sadece daha arzu edilen bir koltuk almak için. Kimsenin başka birinin orta koltuğunu almayı seçmeyi seçtiğini sanmıyorum.” Dedi.

“İstenmeyen bir koltuk seçmenin, koltuk gecekondularla uğraşmanızın daha az olası olmasını sağlayacak, daha sonra istenmeyen bir koltukta dolaşacaksınız.”

Leff, bir uçak gecekondu ile karşılaşmanın olası olmadığından, istenmeyen bir koltuk seçmenin dengeye değmeyebileceğini söyledi.

Uçmaktan korkan hava gezginleri bir uçağa binmeden önce en iyi ritüellerini ortaya çıkarır

Reddit kullanıcısının uçuşu tamamen rezerve edilmedi ve her iki tarafta açık bir koltuğa geçmesi için bir olasılık olabilir.

Bir kullanıcı, “Öyleyse bir koltuk gecekondusun,” diye yazdı bir kullanıcı.

Uçuş yolcuları yatılı

Bazı Reddit kullanıcıları (resimde gösterilmemiştir), daha az istenmeyen uçak koltukları rezervasyonu yaptıklarını kabul ettiler. (Istock)

“Uçuşun tam olarak rezerve edilmemesi konusunda şanslıysanız, ikiniz arasında ücretsiz bir sandalye şansınız daha yüksek olacak,” dedi bir diğeri.

“Eşim ve ben de aynısını yapıyoruz,” diye ekledi başka bir kişi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Leff, havayollarının uçuşlar tam olarak rezerve edilmediğinde koltukları değiştirme politikalarını değiştirdiğini söyledi.

“Kapılar kapandıktan sonra kabininizde herhangi bir açık koltuk alabiliyordunuz. Öne yaklaşabilir, bir koridor koltuğu alabilir veya arkada boş bir satır için kafa tutabilirsiniz, böylece uzatabilirsiniz.” Dedi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Leff, bir koltuk barışıyla karşılaşırsanız, uçuş ekibinden yardım almanızı önerdiğini söyledi.

“Genellikle biniş geçişinizde atanan koltuk hakkına sahipsiniz.”