Uçma korkusu? Uçuş yolcuları biniş uçaklarından önce en iyi ritüelleri ortaya çıkarır

rookiemag

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Son seyahat haberlerinden bazıları göz önüne alındığında birçok Amerikalı uçmaktan endişe duyabilir.

Her zaman bir uçağa binmekten endişe duyan ve havadayken onlara biraz gönül rahatlığı sağlamak için belirli ritüelleri uygulayan bazı gezginler var.

Utah, Salt Lake City'den Brian Morris, kalkış prosedürleri sırasında sinir broşürleri için ipuçları oluşturmak ve paylaşmak için “Uçuş Güvertesi: Uçan Flash Kartlar Korkusu” yarattı.

Toronto uçak kazası kurtulanlar acil çıkış ortasında bagaj alırken görüldü; Seyahat uzmanları tartıyor

Morris, Tiktok'ta bazı endişeli broşürlerin uçağa bindiklerinde uçuşun yanına dokunduğunu ve diğerlerinden kendi ritüellerini paylaşmalarını istediklerini belirten bir video paylaştı.

Morris, Haberler Digital'e verdiği demeçte, “'Uçma korkum' gruplarında duyduğum birçok ritüel var.

Uçuş yolcuları, bir uçağa binmeden önce uyguladıkları ritüelleri, sevdiklerini aramak, dua etmek veya uçağa binerken kendisine dokunmak gibi bazı ritüelleri paylaştılar. (Istock)

Videosu, diğer birçok sinir gezginin uçan kaygıları hakkındaki yorumlarını ortaya çıkardı.

“Sağ elimi her zaman uçağa yerleştiririm ve [it] Önce sağ ayağımla [saying]Ben bunu yaparken 'bu uçuşu korusun'. Yıllardır yapıyor, “dedi bir kullanıcı.

Başka bir el ilanı da, “Dokunmalıyım. Uçuş görevlileri hepimizi güvende tuttuğum için bana teşekkür etti.”

Uçuş Yolcu, 'cesur koltuk hırsızı', haklı koltuk sahibi ona yaklaştıktan sonra tomurcuk etmeyi reddetti

Dedi başka bir kullanıcı, “% 100 girerken kapının sağ tarafına her zaman dokunuyorum.” Dedi.

“Her uçtuğumda bir battaniye getirmeyi seviyorum,” diye ekledi başka bir kişi.

Bir Tiktoker, “Her zaman elimi öpüyorum ve binerken uçağa dokunuyorum.”

Uçakta sinirli uçuş yolcusu

Birçok sinir broşürü, hava yolculuğu sırasında ve sırasında kendilerini sakinleştirmeye çalışmak için kullandıkları ritüelleri paylaştı. Bir kişi bir battaniye getirdiğinden bahsetti – diğeri dua hakkında konuştu. (Istock)

Dedi başka bir kişi, “Bir dua diyorum ve her seferinde bir içki sipariş ediyorum.”

Morris, zaman içinde insanlar tarafından uygulanan birçok farklı uçak ritüelini gördüğünü ve duyduğunu söyledi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Biri uçarken ayaklarınızı kaldırmaktır,” dedi Morris.

“Bazı insanlar uçağı daha hafif hale getirdiğini ve çökmesini engellediğini düşünüyor. Bazı insanlar elbette dua ediyor, [while others] 'Teşekkür ederim' demek için inerken havai bagaj bölmesine dokunun. Bazılarının giydikleri şanslı kıyafetleri var. “

Uçakta sinirli uçuş yolcusu

Bazı gezginler dualar söylerken veya okurken bazı insanlar sevdiklerini de tutarlar. (Istock)

“Bazıları aynı şanslı şarkıyı gürültü önleyici kulaklıklarında uçuş sırasında tekrar tekrar oynuyor”-bu uygulamadan da suçlu olduğunu belirtiyor.

“Uçaklarda yabancılardan kaçınılır” ın Teksas merkezli yazarı Brandon Blewett, Haberler Digital'e Havari'nin Creed ve Lord'un Duası her uçuştan önce söyledi.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için www.Haberler/Lifestyle adresini ziyaret edin.

Blewett, “Haftalık Flying'in bana sağlıklı bir ölüm hatırlatıcısı ve kimin kontrol altında olduğunu düşünüyorum.” Dedi. “Benzer şekilde, birçok insanın tespih boncuklarını kavrama ve uçmadan önce kendilerini geçtim.”

“Kesinlikle insanların binerken uçağa dokunduğunu gördüm.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Blewett, kalkıştan önce belirli bir şarkıyı dinlediklerini de gördü.

Diğer insanların uçuş öncesi içeceği var; kalkıştan hemen önce bir eş veya ebeveyn arayın; Ya da kalkış sırasında ayaklarını kaldırın ve iyi şanslar için iniş yapın.