Uçuş Yolcu 'kıllı' durumda broşüre çağırıyor: 'Saçın ekranımı kaplıyor'

rookiemag

New member
Bir uçuş yolcusu, bir broşürün hava yolculuğu sırasında saçlarını nasıl bıraktığını paylaşmak için sosyal medyaya gitti – tam anlamıyla.

Reddit'teki “R/UnitedAirlines” forumunda paylaşılan kullanıcının gönderisi, “Peki burada standart işletim prosedürü nedir?” Dedi.

Yazıda, kişinin önünde bir koltukta oturan bir broşürün fotoğrafı vardı, uzun saçları koltuk başlığı üzerinde kişinin monitör ekranına döktü. “Affedersiniz bayan,” Post'un altyazısını okuyun.

Sadece 'Uçak' Kötü Görgü: Havayolu Yolcu uzun, kalın saçlarını koltuğunun arkasına sarıyor

Reddit kullanıcıları, konuyla ilgili görüşlerini tartışmak için yorumlar bölümüne girdiler.

“Çağrı düğmesi. Bunun FA için bir acı olduğunu biliyorum [flight attendant]ama başka bir gezginle uygar davranışın ne olduğunu tartışmıyorum, “diye önerdi bir kullanıcı.

Bir el ilanı, uzun saçlarını koltuğunun arkasına döken bir uçuş yolcunun (resimde değil) fotoğrafını yayınladı – broşürün TV monitörünü tamamen kapladı. (Istock)

Bir kullanıcı “Makas” dedi.

“Römorkör (saç, yani),” diye şaka yaptı bir kullanıcı.

Bir diğeri, “Üzgünüm, bayan, saçın ekranımı kaplıyor, lütfen hareket ettirebilir misin?” Dedi. Ve eğer uymazsa, bir FA çağırın. “

Eleştirmenler Sosyal Medyaya Alırken DMVS'de Kaosa Neden Olur Gerçek Kimlik Son Tarihi

Bir Redditor, “Kibarca ondan saçlarını dışarı çıkarmasını isteyin,” diye ekledi bir Redditor.

Başka bir kullanıcı, “Saçlarını sürüklerken ekranı agresif bir şekilde kaydırmaya başlayın.”

Modern monitör yolcu koltuğu uçakta. Uçak penceresi.

Uçuşta ne olduğu hakkında bir kişi yazdı, “” Üzgünüm, Bayan, saçın ekranımı kaplıyor, lütfen hareket ettirir misin? ” Ve eğer uymazsa, bir FA çağırın. “ (Istock)

“Geçmişte, sadece ayağa kalktım, kişinin dikkatini çektim ve 'Bunun farkında olduğundan emin değilim, ama saçın ekranımın ve yemek tepsimin üzerinde asılı duruyor' dedim. . [person] Özür diledi ve bunun sonu buydu, “diye yazdı bir kişi.

Kullanıcı durum hakkında bir güncelleme paylaştı, “Orada yaklaşık 5 dakika oturdum ve aslında biraz komik olduğunu düşündüm” – ve yakın oturan kişiye işaret ettim.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

“O zaman düşündüm, Reddit'in girdisine ihtiyacım var. Doğal olarak, Reddit olmadan herhangi bir yaşam kararı almıyorum. Sonra fotoğrafı çekip gönderdim. O zamana kadar saçlarını hareket ettirdi. Muhtemelen 10-15 dakika idi.”

“'Affedersiniz, güzel saçın kahveme giriyor' gibi bir şey söyleyebilirim.”
Eski uçuş görevlisi ve Florida merkezli görgü uzmanı Jacqueline Whitmore, Haberler Digital'e böyle bir duruma yaklaşmanın kibar yolunun nezaketle olduğunu söyledi.

“Nazikçe söylerseniz her şey ele alınabilir” dedi.

Nazikçe söylerseniz her şey halledilebilir, dedi bir görgü uzmanı ve eski uçuş görevlisi.

Bir görgü uzmanı ve eski uçuş görevlisi, “Nazikçe söylerseniz her şey halledilebilir” dedi. (Istock)

Görgü uzmanı, kendilerini benzer durumlarda bulan yolculara, soruna neden olan kişiye yaklaşmak için talimat verdi.

Kişi davranışı düzeltmezse, Whitmore bir uçuş görevlisini uyarmayı önerdi.

“Affedersiniz, güzel saçın kahveme giriyor” gibi bir şey söyleyebilirim, “dedi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Whitmore, yolcuların mekansal farkındalığı akılda tutmasının önemli olduğunu söyledi, çünkü kişisel alana saygı duymak uçarken önemli bir konudur.

“Siz ve kişisel eşyalarınız başkalarının üzerinde dolaşmadığı sürece, o zaman genellikle bir sorun değil” dedi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Haberler Digital'den Angelica Stabilica raporlamaya katkıda bulundu.