Uçuş Yolcu, koltuk sahibi yaklaştıktan sonra 'cesur koltuk hırsızı' dağıtı söylüyor

rookiemag

New member
Bu içeriğe erişim için Haberler'e katılın

Ayrıca, hesabınızla ücretsiz olarak seçilen makaleler ve diğer premium içerik için özel erişim – ücretsiz.

E -postanızı girip devam ederek devam ederek, Haberler'un finansal teşvik bildirimimizi içeren kullanım şartlarını ve gizlilik politikasını kabul ediyorsunuz.

Geçerli bir e.

Sorun mu yaşıyorsunuz? Buraya tıklayın.

Bir yolcu, Houston'dan bir uçuş, sosyal medyada bir tartışmaya yol açarken bir koltuk barışı çağırıyor.

“R/Unitedairlines” forumunda Reddit, “İlk Bold Seat Hırsızı” yazısı adlı bir kullanıcı.

“Bir koltuk çalma oyuncusu ile ilk etkileşimimi yaşadım,” diyor Post.

Broşür, 1-2'lik bir konfigürasyonda bölgesel bir uçuşta olduğunu ve farklı bir yolcu koltuğuna oturmaya çalışan bir kadına tanık olduğunu söyledi.

Uçuş Yolcusunun Garip Koltuk Ataması Gezginler Sezgiye Var

Kullanıcı, “Üç kişisel eşyasını toplar ve 4 satırı benim karşımdaki bir çıkış satırına geri taşıyor. Yaklaşık 30 saniye sonra bana dönüyor ve orada kalabileceğini düşünüp düşünmediğimi soruyor.”

Bir Reddit kullanıcısı, Houston'dan bir uçuşta bir yolcu koltuğunu başarılı bir şekilde devralan bir koltuk barışı (resimde değil) çağırıyor. (Istock)

“Ona büyük olasılıkla, satılan bir uçuş olduğunu düşünmedim. Eşyalarını koyuyor ve biliyorsunuz, 2 dakika sonra koltuk sahibi geliyor. Ona koltuğunda olduğunu bildiriyor. Başlıyor Her şey bitti, “diye ekledi.

Kullanıcı, kadının koltuğa katılmada başarılı olduğunu ve erkeğin takas ettiğini ve kadının atanan koltuğunu altığını söyledi.

“Bakıyor[ed] Bana ve [said]'İstemedim [sit] Koltuğumda, bu diğer koltuktaki kocam. Sarhoş ve onunla uğraşmak istemedim '' diye yazdı kullanıcı.

Uçuş Yolcu Tartışmaları Banyo Molası için Koltuk Arkadaşına 'Tırmanış' Söylendikten Sonra Tartışmalar

Haberler Digital yorum için Reddit posterine ulaştı.

Kullanıcılar, koltuk barışının başarısını tartışmak için yorumlar bölümüne girdiler.

Uçak yolcuları bir uçuşta dururken resmedilmiştir

Bir Reddit kullanıcısı uçak koltuğu draması hakkında “Bu daha önce başıma gelmişti,” dedi. “Sadece kocamın yanında oturmayı çok isterim. Koçuna taşınması fikrine hızla uğraştı. Biraz aşk düşündüğümüz kadar güçlü değil.” (Istock)

Bir kullanıcı, “Yani koltuğundan çıktığı ahbap sarhoş kocasının yanında oturmak zorunda kaldı.” Dedi.

“Herkesin bu insanları barındırması her zaman aklımı uçuruyor,” diye yazdı başka bir kişi.

“Bazı insanlar başkalarına ait olanları düz çalmak zorunda.”
“Bu daha önce başıma gelmiş miydi,” dedi başka bir yorumcu. “Sadece kocamın yanında oturmayı çok isterim. Koçuna taşınması fikrine hızla uğraştı. Biraz aşk düşündüğümüz kadar güçlü değil.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Bir kullanıcı, “İnsanlar şimdi koltuğumu çalmaya çalıştıklarında seviyorum. Onları onların yerine koymak ve utanç vermek eğlenceli.” Dedi.

“Bazı insanlar başkalarına ait olanı düz çalmak ve sanki yokmuş gibi davranmak zorundadır,” diye yazdı başka bir şey yazdı.

“Koltuk kaçak avcıları çeyrek almaz. Durumlarının ne olduğu umrumda değil,” diye ekledi kullanıcı.

Uçakla seyahat eden ve cep telefonunu kullanan adam

Bir Reddit kullanıcısı, kadın bir yolcu koltuğunu başarıyla ele geçirdikten sonra Houston'dan bir uçuşta bir koltuk barışı (resimde değil) çağırıyor. Sosyal medya kullanıcıları geliyor. (Istock)

Başka bir kullanıcı, “Bu kişileri bildirmenin bir yolu olmalı,” dedi.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için www.Haberler/Lifestyle adresini ziyaret edin.

Teksas merkezli bir seyahat endüstrisi uzmanı ve “Wing'ten View” blogunun yazarı Gary Leff, Haberler Digital'e koltuk çalmak yerine, diğerlerinden sadece koltukları onlarla koltuk değiştirmelerini isteyerek şanslarını deneyebileceğini söyledi.

Uçakta oturan yolcular

Teksas merkezli bir seyahat endüstrisi uzmanı, uçuş yolcularından kendilerine atanmayan koltuklarda çalmak veya “çömelmek” yerine koltukları takas etmelerini istemeleri gerektiğini söyledi. (Istock)

“[Flyers] Koltukları ayırırken havayolundan istediklerini alamayabilir veya havayolu istedikleri koltuklar için bir ücret isteyebilir ve yolcu ödemek istemiyor, “dedi Leff.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“İstediğiniz kişiyle rezonansa girecek ve karşılığında sunabileceğiniz iyi bir şeye sahip olacak zorlayıcı bir nedeniniz var,” dedi, “bu yüzden kişinin size istediğinizi vermesi çok zor değil.”