Uçuş Yolcu Slams Seat Swappers, Sosyal Medyada Isıtmalı Tartışma Kıvrıkları

rookiemag

New member
Bir sosyal medya direği, bir yolcunun koltuk değiştirme için diğer el ilanları çağrısında bulunduktan sonra, paralarını ağızlarının bulunduğu yere koymalarını söyledikten sonra uçak görgü kuralları üzerinde ısıtmalı bir tartışmaya yol açtı.

Reddit'teki “R/Delta” forumunda, kullanıcı “hak kazanmayı bırak ve satın aldığınız koltukta oturun” yazısına altyazıya koydu.

“Bugünlerde ödemedikleri koltuklarda oturan bu haklı insanlardan çok bıktım ve GA [gate agent] Gemiye gelip onlara hareket etmelerini veya FA [flight attendant] Onlara aynı şeyi söyleyin, “diye yazdı kullanıcı.

Pilot, kabin çapında duyuruda vaping yolcusu çağırıyor: 'Bir kişi hayat riskine karar vermeye karar verdi'

“Ya da sizden koltuk satın almadıkları için takas etmenizi isteyen insanlar. Dur,” diye devam etti.

“Kim olduğunuzu lanet etmiyorum, hareket etmiyorum ve birlikte oturmak veya daha iyi bir koltuk istiyorsanız, bunun için ödeme yapmak,” diye bitirdi.

Bir uçuş yolcusu, ödeme yapmadan uçuşta koltuklarını değiştirmeye çalışan broşürleri çağırmak için Reddit'e gitti. (Istock)

Reddit kullanıcıları, koltuk değiştirmeyi ve kendi deneyimlerini uygulama ile ilgili olarak tartışmak için yorumlar bölümüne girdiler.

Bir kullanıcı, “İnsanların bunu hiç saygı duymadan yapmaları biraz çılgınca,” dedi.

Başka bir Redditor, “Bir 'hayır' kabul etmek istedikleri için değişmem istenmez ve anahtar beni daha kötü bırakmaz (yani, koridor pencereye veya uçağın ortasına veya arkasına).” Dedi.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Başka bir kişi, bazı gezginlerin bir uçuşta çocukları varsa koltuk takası bekleyeceğini söyledi.

“Ve aptallar sadece sormadan oturuyorlar ve sonra göründüğünüzde size aptalca bir mazeretle bakıyorlar.”

Uçakta Tartışan Uçuş Yolcuları

“Bugünlerde ödemedikleri koltuklarda oturan bu haklı insanlardan çok bıktım ve GA [gate agent] Gemiye gelip onlara hareket etmelerini veya FA [flight attendant] Onlara aynı şeyi söyle, “diye yazdı Reddit Poster. (Istock)

Bir kullanıcı, “Başka bir havayolu, ama benzer bir şey oldu.”

Bir kullanıcı, “Bu tür davranışlar her yerde, tüm endüstrilerde ve yaşam yürüyüşlerinde bir sorundur. İnsanlar artık 'Affedersiniz' demiyorlar,” dedi bir kullanıcı.

Başka bir kişi, “Kocamla son dakika uçuşlarında bulundum ve ABD'de uzun bir uçuşla seyahat etmek ve kocamdan farklı bir sırada oturmak zorunda kaldım. Bir zamanlar ikimizden birimizin bir başkasının koltuğunu alması ya da birinden bizi bir araya getirmesini istememiz veya istemek istedi.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Ben de bıktım. Bir gün süper stresliydim ve kişiye biletimi gösterdim ve onlarınkini gördüm. Koridor koltuğumda oturuyorlardı.”

Kaliforniya merkezli görgü uzmanı Rosalinda Randall, Haberler Digital'e “kimsenin koltuklarını değiştirme yükümlülüğü olmadığını” söyledi.

Uçuş Görevlisi Yardımcı Adamın Bir Uçakta Koltuğunu Bulması

Bir görgü uzmanı (resimde değil), koltuk değiştirmek için kibar bir talepte bulunmanın tamam olduğunu, ancak diğer yolcuları hayal kırıklığına uğratabileceğini söyledi. (Istock)

“Talebi yapan kişinin bekleme hakkı yok [this]ya da yol almadıklarında bir sahne yapın, “dedi Randall.

Randall, koltuk değiştirmek için kibar bir talepte bulunmanın tamam olduğunu, ancak diğer yolcuları hayal kırıklığına uğratabileceğini söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

İsteği sorarken bazı düşünceli yaklaşımlar önerdi.

Randall, “Şunu düşünün: Bir uçuş görevlisinin duyuruyu yaparsa veya onlara bir veya iki içecek satın almayı, havayolu ekstraları için ödeme yapmayı, nakit/transfer fonunu ödemeyi teklif edebilirse daha fazla şansınız olabilir.” Dedi.