Uçuş Yolcu, Traveler'ın koltukları takas etmek için 100 dolar ödediğini söyledi çünkü 'klostrofobik' hissetti

rookiemag

New member
Bir havayolu yolcusu, istedikleri koltuğu güvence altına almak için fiyatı ödemeye istekliydi.

Delta'yı uçurduklarını söyleyen bir Reddit kullanıcısı, bir yazıda bir koltuk arkadaşının koridor koltuğundan pencere koltuğuna geçmek için 100 dolar ödemeyi teklif ettiğini yazdı.

Boston'dan Atlanta'ya uçağa binerken, yolcu uçuşta koltuklarına doğru yöneldi, ancak önce koltuk arkadaşına koştu.

'Koltuk Gizlemesinin Tersi': Uçuş Yolcu, diğer gezginlerle beklenmedik karşılaşmayı paylaşıyor

Yolcu R/ R/ alt-ledit ipliğinde yazdı “Koltuğuma yaklaşırken yaşlı bir bayan çantasını tepeden almakta zorlanıyordu. delta.”

Yakın tarihli bir Reddit Post'a göre, bagajını havai binaya almak için mücadele eden bir kadın (resimde değil), havai binada bagajını almak istedi. (Istock)

“Hemen koltukları takas etmek için bana 100 dolar ödeyeceğini söyledi çünkü bu özel koltuk konfigürasyonunda pencere koltuklarında klostrofobik hissediyor. Bir koridor tercih etsem bile, ona memnuniyetle geçeceğimi söyledim. T Gerekirse bana izin vermesinden şikayet ediyorum. “

Yolcu parayı almamada ısrar etti ve yolcuların teklifi unutmasını umuyordu.

İkisi binmeye devam ettikçe, konuşmaya girdiler ve birbirlerinin ailesi ve işleri hakkında konuştular ve yolcu “ödeme olgusunun çözüldüğüne” inanmaya yönlendirdi.

Uçuş Yolu 'Zorbalığa' koltuk gecekondu ile takas etmeyi reddettikten sonra, sosyal medyada tepkileri tetikler

Yolcu, “ATL'ye indikten sonra ondan para almamda ısrar etti ve bana 100 dolar vermeye çalışmamda ısrar etti.”

Uçakta koltuk arayan kadın

Bir uçuş yolcusu, bir uçakta koltuk takas etmek için 100 dolar ödeyen yaşlı bir kadınla son bir uçuş karşılaşmasını paylaştı. Reddit Post'a göre yolcu parasını almak istemedi. (Istock)

“Tekrar reddetmeye çalıştım, ama bana alıp çocuklarıma vermemi söyledi ama onlara başkalarına karşı iyi olmanın karşılığında ne kadar güzel bir şeye yol açabileceğini açıklamamı söyledi. Sonunda parasını alıp aldım, ama muhtemelen kazandım 'Çocuklarıma söylemezler çünkü o zaman bana güzel bir şey yaptıklarında onlara ödeme yapmamı bekleyecekler. “

Diğer Reddit kullanıcıları karşılaşmaya yorum yaptı, bazıları buna “garip” diyor ve diğerleri bunu başkalarından olumlu bir nezaket örneği olarak buluyorlar.

'Koltuk Gözetleme Tersi' Sosyal Medyada Tetikleme Tetikleyici Şaşırtıcı Hava Yolculuğu Arsa Twist

“Büyükbabam bir keresinde bana şöyle dedi: Birisi size bir hediye sunacak kadar nazikse, onu kabul edecek kadar nazik olmalısınız,” diye yazdı bir kullanıcı Reddit iş parçacığında.

Bir uçakta birlikte oturan çift

Birçok Reddit kullanıcısı konuşmaya katıldı ve seyahati ele geçiren “koltuk gecekondu” hikayelerindeki yükselişin ortasında böyle olumlu bir uçuş hikayesi buldu. (Istock)

Başka bir kullanıcı, “Hediyeyi kabul edin – alıcıdan daha fazla şey ifade ediyor,” diye yazdı başka bir kullanıcı.

Bir kullanıcı, “Koltuk takas isteklerinin bu bayan gibi güzel bir şekilde sorarlarsa% 75-85 başarılı olacağını garanti ediyorum.” Dedi. “Ama birçoğu sormadan geçiyor ve o noktada artık 'iyi geçiş yapıyorum' değil, 'Seninle davranışlarınıza rağmen koltukları asla değiştirmeyeceğim' olur.”

“Aynı durumun diğer ucundaydım ve bize yardımcı olan kişi için güzel bir şey yapmak istedim. Kabul etmeyecekti, ama uçuş görevlisi kulak misafiri oldu ve puanlarını gönderdi (ki yapabileceklerini bilmiyordum ), “başka bir kullanıcı yazdı.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin.

Bu uçuş karşılaşması, “koltuk gecekondu” hikayelerinin sosyal medyada trend olmaya devam ettiği bir zamanda geliyor.

Boş bir uçak koltuğu

“Koltuk gecekonduları” hala arttıkça, Reddit kullanıcıları bu nezaket eylemini birçok olumsuz seyahat hikayesi arasında olumlu bir deneyim olarak buldular. (Istock)

Başka bir Reddit kullanıcısı, diğer hava yolcuları tarafından seçilen ve ödenen koltukları soyan gezginlerde bir artışın ortasında son bir uçuşta karşılaşmalarını “melek gecekondu” ile paylaştı.

“Kocam ve ben en son bağlantı uçuşumuza binmekteydik çünkü [our] İlk uçuş 20 dakika gecikti. İlk olarak yükselttik [class] Geç ve farklı sıralarda bir koridor koltuğu ve pencere koltuğu vardı. “

Yolcu, kendisinin ve kocasının koltuklarının yan yana olmadığını ve kocasının yanında koltukta oturan bir kadın olduğunu söyledi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Kocanın yanında oturan kadın yalnız seyahat ediyordu ve Reddit Post'a göre, yan yana oturabilmeleri için çifte koltuğunu sunmaya karar verdi.

Uçuş Yolcu koltukları değiştirmek için para teklif etti

İstediği koltuğu almak için, eski bir uçuş yolcusu koltuk arkadaşına koltuk değiştirmek için 100 dolar teklif etti. (Istock)

Eski bir uçuş görevlisi ve Florida merkezli görgü uzmanı Jacqueline Whitmore, bir nezaket eylemi olarak yapsanız bile, bir uçakta koltuk değiştirme konusunda tavsiyelerde bulundu.

Whitmore, Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Özellikle bir arkadaş veya aile üyesi gibi birisinin yanında oturmak istiyorsanız, başka bir yolcudan sizinle koltuk değiştirmesini istemek sorun değil. Reddetmek ya da reddetme onların ayrıcalığı.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Koltuk melekleri etrafımızda, ancak size atanmayan bir koltukta oturmadan önce izin istemek en iyisidir.” Dedi.

Haberler Digital yorum için Reddit kullanıcısına ve Delta'ya ulaştı.

Sydney Borchers, Haberler Digital'in yaşam tarzı yapım asistanıdır.