Uçuş Yolu 'Zorbalığa' koltuk gecekondu ile takas etmeyi reddettikten sonra, sosyal medyada tepkileri tetikler

rookiemag

New member
Bir hava gezgini, koltuk gecekondu durumu nedeniyle diğer yolcular tarafından “zorbalık” yaptıktan sonra bir uçuşta rahatsız edici bir pozisyona girdiklerini söyledi.

Bir Reddit kullanıcısı, diğer yolcuların dikkatini çeken bir koltuk gecekondu ile görünür bir karşılaşmayı detaylandıran Forum R/UnitedAirLines'de bir konu oluşturdu, ancak kimin tarafında oldukları çok açıktı.

Reddit kullanıcısı, “Koltuğumda bir kadın görmek için pencere koltuğuma doğru yürüdüm. Sakin bir şekilde koltuğumda olduğunu ve rahatsız olduğunu açıkladım.”

Sosyal medyada reaksiyonları tetikleyen bir koltuk gecekondu olarak 'çerçeveli' uçuş yolcusu

“Etrafındaki diğer yolcular onun koltuğunda oturmamı önerdi ve 'hayır diyorum.

Yakın tarihli bir uçuşta yolcu olduklarını söyleyen bir Reddit kullanıcısı, “düşmanca” yolcularla bir uçağa koltuk gecekondudan vazgeçmelerini sağlamaya çalışırken. (Istock)

Kullanıcı, koridordaki diğer yolcuların “tedirgin” olduğunu söyledi, bu nedenle kullanıcı diğer yolcuların binmesine ve koltuklarını bulmasına izin vermek için başka bir sıraya taşındı.

Kullanıcı, “çömelmiş” olan kadın, kızını aramayı denedi, koltuğa rezerve eden kişi oldu, kullanıcı ekledi.

Kullanıcı, “Sıradaki iki kişi yüksek sesle neden sadece oturamayacağımı soruyor. Onlara koltuğumu istediğimi söylemeye devam ediyorum.”

'Koltuk Gizlemesinin Tersi': Uçuş Yolcu, diğer gezginlerle beklenmedik karşılaşmayı paylaşıyor

“Sonunda, bayan eşyalarını alır ve herkes bana bakarken hareket eder.”

Çift birlikte uçakta oturuyor

Bir uçuş yolcusu (resimde değil) bir koltuk gecekondu istedi, ancak bunu yapmayı reddetti ve uçuştaki diğer yolcular, bir Reddit Post'a göre, orijinal yolcuya gecekondu koltuğunu almaya “zorbalık”. (Istock)

Kullanıcı, etkileşim boyunca sakin ve kibar kaldıklarını, ancak uçuştaki diğer bireylerin tepkisiyle sersemletildiğini söyledi.

Reddit kullanıcısı, “Koltuğum için para ödedim ve yanlış koltukta oturduğu benim hatam değil. Etrafımdaki herkesten hiç böyle bir düşmanlık yaşamadım.”

Konudaki diğer kullanıcılar “düşmanca” seyahat karşılaşması hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

'Koltuk Gözetleme Tersi' Sosyal Medyada Tetikleme Tetikleyici Şaşırtıcı Hava Yolculuğu Arsa Twist

Bir Reddit kullanıcısı, “Birlikte oldukları ve pencere koltuğu için ödeme yapmadığınız için sizi aldatmacaya suçlamaya çalışıyorlar gibi geliyor.”

Uçakta koltuk arayan kadın

Bir Reddit kullanıcısı (resimde değil), kullanıcı bir gecekondu yerine oturmayı reddettikten sonra bir uçaktaki “herkesin düşmanlığı” tarafından şok oldu. (Istock)

Aynı kullanıcı devam etti, haklı koltuk sahibinin “Teslim edilip koltuk için ödeme alacağım, belki de bu tür insanlardan biri size pencerelerini verecek” demesi gerektiğini söyledi. ”

Başka bir kullanıcı, bir koltuk barışı ile kendi deneyimleri hakkında bir hikaye paylaştı.

“Bu tam olarak geçen yıl yaptığım şey. Bir kadın sıramızda oturuyordu (ailem ve birlikte seyahat etmek için 6 koltuk rezervasyonu yapmıştım). Yanlış olduğumu söyleyerek hareket etmeyi reddetti.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

“Sakin bir şekilde ona söyledim, 'Ma'am, eğer bana yatılı geçişinizi gösterirsen, seni koltuğuna yönlendireceğim, çünkü benimki xxx koltuğu diyor.' Ona yatılı ve hareket ettirdi. Kasıtlı olarak.

Uçakta insanlar

Her koltuk çömelme durumu kasıtlı değildir, yani gecekondularla nasıl etkileşime girdiğiniz, bir kaza olup olmadığına veya birisinin “hızlı bir şekilde çekmeye” çalışmasına bağlı olarak farklılık gösterecektir. (Istock)

Birçok kullanıcı, deneyimsiz bir flayer olan biri, yanlışlıkla yanlış koltukta oturan biri ile “hızlı bir şekilde çekmeye çalışan” biri arasındaki farkı kabul etti.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Uçaklardaki koltuk gecekondularındaki artış 2025'te devam etti ve daha fazla uçuş yolcusu, atanan koltuklarını soymaya çalışan insanları yakaladı.

Seyahat ve görgü uzmanları endişelerini hile kesmekle paylaştı, ancak birisi koltuğunuzda bulunduğu için, kasıtlı olduğunu varsaymanız gerektiği anlamına gelmez.

Uçağı Yolcu uçak yolculuğunda koltuk değiştirmek için zorbalık

Bir yazar (resimde değil) bazen yolcuların bir uçakta “koltuk çömeldiklerinin” farkında olmadığını söyledi. (Istock)

Teksas merkezli Brandon Blewett, “Uçaklardaki Yabancılardan Nasıl Kaçınılır” ın yazarı, bazen insanların çömelme bulunmasının anlaşılabilir olduğunu söyledi, daha önce Haberler Digital'e söyledi.

Blewett, geçen ay Haberler Digital'e verdiği demeçte, “Örneğin, bir aile bağlantı uçuşunu özlüyorsa ve dağınık koltuklarla yeniden rezervasyon yaptırırsa, ebeveynlerin bir yürümeye başlayan çocukları yönetmek için birlikte oturması makul – çoğumuzun sempati duyabileceği bir kurulum.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Ayrıca, genellikle tesadüfi bir gecekondu ile biniş geçişlerini göstermek istemiyorlarsa kendi kendini yükseltmeye çalışan biri arasındaki farkı hissedebileceğinizi söyledi.

Haberler Digital, yorum için United Airlines ve Reddit kullanıcısına ulaştı.

Sydney Borchers, Haberler Digital'in yaşam tarzı yapım asistanıdır.