Amerika Birleşik Devletleri'nde gün batımını görmek için Key West, Büyük Kanyon, Santa Monica ve daha fazla şehir

rookiemag

New member
Amerika Birleşik Devletleri, unutulmaz bir gün batımında gökyüzüne boyanmış güzel renk dizilerini görebileceğiniz noktalarla doludur.

Yıldızların altında bir kamp gezisine çıkmadan önce gün batımını izlemek, çatı katındaki barda elinizde bir içkiyle veya belki de manzaralı bir yürüyüşün sonunda günü sonlandırmak için rahatlatıcı yollar vardır.

Aşağıda, ülke genelinde olağanüstü bir gün batımı göreceğinizden emin olduğunuz pek çok yerden sadece birkaçı bulunmaktadır (tabii ki hava izin verirse).

KROS TATİLİNİZİ SİZ VE YOL arkadaşlarınızın İÇİN KEYİFLİ HALE GETİRECEK İPUÇLARI

Bu altı fikre göz atın.



Key West, Florida, Amerika Birleşik Devletleri'nde gün batımını izlemek için popüler bir noktadır. (Vittorio Sciosia/REDA&CO/Universal Images Group, Getty Images aracılığıyla)

  1. Key West, Florida
  2. Büyük Kanyon Ulusal Parkı, Arizona
  3. Maui, Havai
  4. Bryce Kanyonu Ulusal Parkı, Utah
  5. Charleston, Güney Karolina
  6. Santa Monica, Kaliforniya
1. Key West, Florida


Key West, Florida, güzel gün batımlarıyla tanınır.

Mallory Meydanı'na giderseniz, gün batımına kadar uzanan müzik, performans ve yemeklerin tadını çıkarmak için her gece orada düzenlenen Gün Batımı Kutlamasına katılabileceksiniz.

Mallory Square web sitesine göre bu etkinliğin Key West'te 1960'lara kadar uzanan uzun bir geçmişi var.


Key West'teki Mallory Meydanı'nda gösteri yapan bir hokkabaz


Mallory Meydanı'nda her gece sanatçılar ve canlı müzik eşliğinde bir Gün Batımı Kutlaması düzenleniyor. (Getty Images aracılığıyla Jeffrey Greenberg/Universal Images Group)


Kutlama gün batımından iki saat önce başlıyor ve işler oldukça yoğunlaşabiliyor; bu nedenle kalabalıklar oluşmaya başlamadan önce oraya erken gitmek kötü bir fikir değil.

2. Büyük Kanyon Ulusal Parkı, Arizona


Büyük Kanyon'un manzarası günün her saatinde nefes kesicidir, ancak gün batımına kadar buralarda dolaşmak beklemeye değer olacaktır.

ARIZONA SEYAHAT REHBERİ: GRAND CANYON EYALETİNDE MUTLAKA GÖRÜLMESİ GEREKEN YERLER

Bu konumda muhteşem bir gün batımını yakalamak için çok sayıda yer var.

Hermit Yolu üzerindeki Hopi Noktası, Mohave Noktası ve Pima Noktası, Milli Park Servisi tarafından uygun noktalar olarak kabul edilmektedir. Yaki, Navajo ve Desert View, Desert View Drive boyunca yer alan tüm noktalar, ayrıca Lipan Point ve Mather Point de kaynak tarafından tavsiye edilmektedir.


Arizona'daki Büyük Kanyon'da gün batımı


Büyük Kanyon Ulusal Parkı'nda gün batımını izlemek için gerçekten kötü bir nokta yok. (George Rose/Getty Image)

3. Maui, Havai


Aloha Eyaleti'nin her yerinde, asla unutamayacağınız bir gün batımını görebileceğiniz noktalar var.

Popüler yerlerden biri Maui'deki Haleakalā Milli Parkı'dır. Burada otopark çok yoğun olduğundan yerinizi garanti altına almak için erken gelin.

Oturmak için bir sandalye veya battaniyeyi ve inanılmaz gökyüzünün fotoğraflarını çekmek için bir fotoğraf makinesini yanınıza almayı unutmayın.

KENDİNİZİ ALOHA EYALETİNE TAMAMEN kaptırmak için HAWAII'DE GÖRÜLMESİ GEREKEN 17 DURAK

Gün batımını izlemek için gidilecek bir diğer popüler yer ise güneşin batışını net bir şekilde görebileceğiniz Sunset Beach adı verilen Oahu'nun Kuzey Kıyısı'dır.

4. Bryce Kanyonu Ulusal Parkı, Utah


Navajo Loop, Bryce Kanyonu'nda bulunan popüler bir yürüyüş parkurudur.

Bu parkur Sunset Point'te başlıyor ve bitiyor.

Bryce Kanyonu'nda yürüyüş yapıp parkın popüler fotoğraf noktası Thor's Hammer'da mola verdikten sonra, parkı dolduran kırmızı kaya oluşumları karşısında günün geceye dönüştüğü gün batımına kadar kalabilirsiniz.

5. Charleston, Güney Karolina


Waterfront Park, Charleston, Güney Carolina'da gün batımını izlemek için birçok noktadan sadece bir tanesidir; burada güneşin batışını izlerken Charleston Limanı'nın muhteşem manzarasını göreceksiniz.

YAŞAM TARZI BÜLTENİMİZE KAYIT OLMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Charleston'daki bir diğer sıcak nokta ise Folly Beach İskelesi. Bu rahatlatıcı yerde bir veya iki balıkçı bile görebilirsiniz.

Ayrıca gün batımını izlerken plajda yer alan restoranlardan birinden kokteyl ve atıştırmalık alabilirsiniz.

6.Santa Monica, Kaliforniya


Güneş batarken gökyüzünün renklerini iskeledeki eğlence parkının ışıklarıyla karıştırırken görmek için Santa Monica İskelesi'ne gidin.


Santa Monica İskelesi'nde gün batımı


Santa Monica İskelesi muhteşem gün batımı manzarası sunmaktadır. (Araya Doheny/Getty Images)


Yukarıdan bir manzara görmek için iskeledeki dönme dolaba binerek gün batımını benzersiz bir izleme noktasından deneyimleyin.

FOX HABER UYGULAMASINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

Santa Monica'nın ötesinde, West Coast eyaletinde gün batımını izlemek için diğer popüler şehirler Malibu ve San Francisco'dur.

Daha fazla Yaşam Tarzı makalesi için şu adresi ziyaret edin: www.Haberler/lifestyle.



Ashlyn Messier, Haberler Digital'in yazarıdır.