Araba ile adam karısının 'arka koltuk sürücüsü' olduğunu söylüyor, sosyal medya ateş fırtınası kıvılcım

rookiemag

New member
“Kimse bir arka koltuk sürücüsünü sevmiyor” dediği gibi bir çift tarafından test ediliyor.

İlişki ikilemini bir Reddit forumunda paylaşan bir kullanıcı, “karım arabadaysa sürmeyi reddettiği için yanlış olup olmadığını” sordu.

“Evlendikten yıllarca, eşim ve ben bir yere gittiğimizde neden bu kadar kızgın ve karamsar olacağımı asla anlayamadım. Sonra nihayet tıkladım. Eşimle sürdüğümde sadece kötü bir ruh halindeydim.”

Uçuş Yolcusu diğer gezginleri 'püskürtme' dezenfektanını çağırarak 'öksürük'

“Eşim şimdiye kadar gördüğüm en kötü arka koltuk sürücüsü” diye ekledi.

Kullanıcı, nasıl sürdüğü önemli olmadığını paylaştı. Ne yaparsa yapsın, karısı “hala şikayet edecek şeyler buluyor” dedi. “Neden bu şekilde gittin?” ve “Çok hızlı sürüyorsun.”

Bir koca, arabada karısıyla (resimde değil) araba kullanmayı reddettiğini ve ona sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda yorum çeken “arka koltuk sürücüsü” olarak adlandırdığını paylaştı. (Istock)

Dikkatli olduğu diğer eylemler, park yetenekleri, yanıp sönen kullanımı ve arabayı hızlandırma şekli olduğunu söyledi.

“Yani, son birkaç yıldır sürmeyi reddettim,” diye yazdı. “Şimdi onu tüm sürüşü yapıyorum. Ve bak ve bak, seyahat ederken artık huysuz bir insan değilim.”

Ancak kullanıcı, karısının her zaman araba kullandığı için bu düzenleme konusunda üzüldüğünü söyledi. “50/50” sürüşünü bölmesini istedi.

Uçuş Yolcu, Traveler'ın koridor koltuğu için takasla Venmo'ya 150 dolar gönderdiğini söylüyor

“Geçen hafta sonu sürmeye başladım,” diye yazdı. “Sürüşümü eleştirmeden üç dakika dayanamadı. Çektim ve ona işim bittiğimi söyledim. Ya sürüşü ele geçiriyor ya da eve gidiyoruz,” diye devam etti adam.

“Sonunda tekerleği aldı,” diye yazdı. “Biletleri olan ve rekorlarında kaza kazası olan ve ben değilim,” Bir moron gibi sürdüğümü mırıldandı. ”

Araba dövüşünde çift

“Geçen hafta sonu sürmeye başladım,” diye yazdı Reddit'te bir adam (resimde değil). Karısı (ayrıca resimde değil), “Sürüşümü eleştirmeden üç dakika süremedi. Çektim ve işim bittiğimi söyledim. Ya sürüşü ele geçiriyor ya da eve gidiyoruz.” (Istock)

Redditors, konuyla ilgili düşünceleri paylaşmak için yorumlar bölümüne atladı.

Bir kullanıcı, “Mükemmel makul bir çözüm bulmuş gibi geliyor,” diye yazdı bir kullanıcı.

Başka bir kullanıcı, “Bu düşmanlık arka koltuğun ötesine geçiyor. Çok kızgın bir insan gibi geliyor.”

En İyi ve En Kötü ABD Durumları Giriş: Listede Sıra Nerede Olduğunu Bakın

“Arabada olmanın, bazen normal yaşamda asla sahip olmadıkları bir kişiliği gösterdikleri insanların beyinlerini yeniden kablolamanın bir yolu vardır.”

Bir Redditor, “Sürüş sırasında gizlice kaydedin ve sonra araba kullanırken oynayın. Kendisini tüm yoldan şikayet ettiğini duyun.”

Yolda Arabalar

Bir kişi, “Arabada olmanın, bazen normal yaşamda asla sahip olmadıkları bir kişiliği gösterdikleri insanların beyinlerini yeniden kablolamanın bir yolu var.” Dedi. (David Butow/Corbis Getty Images aracılığıyla)

“Kocam bir [very bad] Şoför ve tam olarak itiraf ediyor, “diye itiraf etti bir kişi.

“Eğer küçük hissediyorsanız, lisansında kaç puan olduğunu sorun – ama bu bir kavgaya başlamanın kesin bir yolu,” diye şaka yaptı başka bir kullanıcı.

Bir Redditor, “Dang, ahbap, o kadınla aynı arabaya bile binmem. Kendimi kendi aracıma götürürdüm.”

Uçuş Yolcusu Bebek Kıvılcım Tartışması Üzerindeki Uçak Koltuklarını Değiştiren 'Suçlu'

Farklı bir insan dedi, “Seninle gülüyorum/seninle çünkü kocama artık onunla araba kullanmadığımı söyledim. Çok farklı sürüş stillerimiz var. Arkasındaki insanları sevmiyor, ama önümdeki insanları sevmiyorum. İnsanlar bagaj kapısında nefret ediyor” diye ekledi.

Yine başka bir kişi, “Karınızın biraz terapiye veya öfke yönetimine ihtiyacı var [training]. “

Yol yol gezisi üzerinde bir harita kullanarak genç çiftin yan görünümü. Bir arabada otururken harita okuyor genç erkek ve kadın.

Bir ortağa söylemek sorun değil, bir uzman, “Tüm zaman boyunca saldırıya uğrayacaksam araba kullanmaya istekli değilim” dedi. (Istock)

Kaliforniya merkezli klinik psikolog Kathy Wilkerson, Ph.D., Haberler Digital'e sürüş konusunda sınırlar yaratmanın makul olduğunu düşündüğünü söyledi.

Wilkerson, “Eşiniz kaygılarını veya hayal kırıklarını çıkarmadan yönetemezse, bu sadece hoş değil, duygusal olarak düzensiz ve potansiyel olarak güvensizdir.” Dedi.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Bir partnere “Tüm zaman boyunca saldırıya uğrayacaksam araba kullanmaya istekli değilim” demenin iyi olduğunu paylaştı.

“Birisi ortak sorumluluk istiyorsa, o kişi de karşılıklı saygı göstermelidir.”
Wilkerson, “Hepimizin duygusal olarak güvende hissetmemiz gerekiyor ve eşinizin başa çıkma stratejisi sizi eleştirerek rahatsızlıklarını dışsallaştırmaksa, bu … ve üzerinde çalışmaları gereken bir şey.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Durumun sadece sürüşle ilgili olmadığını, aynı zamanda stres başını çektiğinde çiftin birbirine nasıl davrandığı hakkında olduğunu söyledi.

Wilkerson, “Sürekli eleştiri bağlantıda çırpınır ve bir kişinin rahatlığının ilişkinin kendisinden daha önemli olduğu mesajını gönderir,” dedi Wilkerson.

kızgın çift

Bir psikolog, ortakların sınırlar belirlemesi iyi. (Istock)

“Birisi ortak sorumluluk istiyorsa, o kişi de karşılıklı saygı göstermelidir.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Dedi Wilkerson, “Böyle bir sınır oluşturmak bencil değil – aslında hem barışı hem de ortaklığı korumanın sağlıklı ve dürüst bir yolu.”