Beach Town, gezginlerin aşırı aşkın

rookiemag

New member
Beachgoers, dalgaları ve güneş ışınlarını yakalamadan önce fazladan bir adım atmak zorunda kalacaklar.

Sardunya, İtalya'yı ziyaret etmeyi planlayan gezginlerden bir uygulama aracılığıyla sahilde bir yer ayırmaları isteniyor.

Yeni girişim, İtalyan adası çeşitli plajlarda dijital rezervasyon sistemi uygulayarak aşırı aşırı rezervasyon sistemi kaldırmaya çalışırken geliyor.

'İmkansız' bilet planları ile popüler dönüm noktasında yırtılan turistler soruşturmayı çekiyor

Adanın kuzeyinde, Cala Brandinchi ve Lu Impostu plajları ziyaretçileri kaplayacak ve San Teodoro uygulamasında veya web sitesinde bir yer ayıran sadece 1.447 ve 3.352 kişiye izin verecek.

Web sitesini, “Plajlara erişmek için qRcode'unuzu almak için rezervasyonlar gerekiyor.”

İtalya'nın Sardunya kentindeki bazı plajlar, turistlerin bir uygulama aracılığıyla veya bir web sitesinde sahilde bir yer ayırmasını gerektiren bir sistem uygulamayı planlıyor. (Istock)

Site, “Cala Brandinchi ve Lu Impostu plajlarına erişim, 1 Haziran'dan itibaren zorunlu rezervasyonlara tabidir. [to] 30 Eylül. ”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Güney kıyısında, yerel Teulada konseyi benzer bir dijital rezervasyon sistemi uygulamayı planlıyor.

Capannizza Beach, Budoni, Sardunya

Yeni girişim, çeşitli plajlarda dijital rezervasyon sistemleri uygulayarak aşırı aşkın sürdürme girişimleri olarak geliyor. (Istock)

Teulada Belediye Başkanı Angelo Milia, “Yeni sistemle Temmuz gibi başlarında başlamayı umuyoruz” dedi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Dijital değişiklik, son yıllarda adanın etrafında uygulanan bir dizi katı turizm kuralını takip ediyor.

Porto Giunco, Sardinia, İtalya'da Turkuaz Denizi

Altı milyon Amerikalı 2023'te İtalya'ya gitti. (Istock)

Euronews'a göre Stintino'nun Pelosa kasabası bir plaj bileti gerektiriyor ve bir saman mat eşlik etmedikçe normal plaj havlularının kullanılmasını yasaklıyor.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Dışişleri Bakanlığı'na göre, yaklaşık altı milyon Amerikalı 2023'te İtalya'ya gitti.

Balk

Global Mod
Global Mod
Beachgoers, dalgaları ve güneş ışınlarını yakalamadan önce fazladan bir adım atmak zorunda kalacaklar

Sardunya, İtalya'yı ziyaret etmeyi planlayan
Herkese selamlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @rookiemag

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Batuhan

Global Mod
Global Mod
Beachgoers, dalgaları ve güneş ışınlarını yakalamadan önce fazladan bir adım atmak zorunda kalacaklar

Merhaba merak edenlere

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Balk' Alıntı:
Herkese selamlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @rookiemag Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir
Bu örnek biraz uç bir örnek @Balk, o yüzden genelleme zor

Ela

New member

Merhaba üretim tutkunları

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rookiemag

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Batuhan' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu örnek biraz uç bir örnek @Balk, o yüzden genelleme zor
Kısaca söylemek gerekirse @Batuhan, konu henüz kapanmış değil

Zaman

New member

Selam herkese

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @rookiemag

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Batuhan' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen Bu örnek biraz uç bir örnek @Balk, o yüzden genelleme zor
Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Batuhan, gerçekten kapsamlı açıklamışsın

Birkan

Global Mod
Global Mod

Selam akıl danışanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rookiemag

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Zaman' Alıntı:
Selam herkese İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @rookiemag Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı Anlattığın süreci ilgiyle okudum @Batuhan
Dürüst olayım @Zaman, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Cansu

Global Mod
Global Mod

Selam gençler

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @rookiemag

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ela' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rookiemag Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur Kısaca söylemek gerekirse @Batuhan, konu henüz kapanmış değil
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Ela

Doga

New member

Merhaba değerli arkadaşlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @rookiemag

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Birkan' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @rookiemag Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Dürüst olayım @Zaman, bu örnek bana pek
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Birkan

Sakin

New member

Selam bu başlığa uğrayanlara

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @rookiemag

Bu tam da aradığına benziyordu, dayanamadım ekledim

Batuhan' Alıntı:
Kısmen katıldığım yerler var ama genel olarak benim fikrim farklı