Kadın ev satıyor, kişisel trajediden sonra köpeğiyle dünyayı dolaşıyor

rookiemag

New member
Bir Wisconsin kadını, babasının beklenmedik ölümünün “hayatın yaşamak için” olduğunu fark etmesinden sonra bir kamyonda dünyayı gezmek için evini sattı.

SWNS raporuna göre, 36 yaşındaki Ashley Kay, Aralık 2015'te 57 yaşındaki Tom Kay'ı kaybetti.

Kaybından sonra, arkadaşlar ve aile babasının seyahatleri hakkında hikayeler paylaştı.

Kadın seyahat için 'mikro emeklilikler' kullanıyor, süreçte hayatını değiştiriyor

Bu, Kay'a dünyanın daha fazlasını kendisi için görmesi için ilham verdi.

SWNS'nin bildirdiği gibi, “Geçtikten sonraki yıl, babam ve seyahatleri hakkında bu vahşi, şaşırtıcı hikayeleri arayacak ve paylaşacak çok fazla arkadaş ve aile vardı.” Dedi. “Bu beni küçük kasabamdan çıkmaya ve daha önce bulunmadığım yerleri ziyaret etmeye itti.”

Ashley Kay, Toyota Tacoma'nın üstünde duruyor. Babasının beklenmedik ölümünden sonra kamyonda dünyayı gezmek için evini sattı. (@hifromashley / swns)

Kay önümüzdeki birkaç yılı dünyayı dolaşarak geçirdi.

Honduras'taki bir ada olan Roatán'a yapılan bir gezide Kay, tüplü dalış yaparken tam zamanlı bir gezginle tanıştı. Avusturya'daki işini bırakan ve bir uçağa adım atmadan dünyayı dolaşan adamla konuştuktan sonra Kay, benzer bir hayat istediğine karar verdi.

Eleştirmenler Sosyal Medyaya Alırken DMVS'de Kaosa Neden Olur Gerçek Kimlik Son Tarihi

SWN'lere göre, “Otobüs alacak, kanepe-sörf ve bu tür şeyler alacaktı.” Dedi.

Gezginle sohbet ederken Kay, tüm yolculuklarında yaşadığı en kötü şeyi sordu.

“Bana verdiği cevabı daha erken gitmediğiydi – ve bu benim için son samandı.”

Kamyonunda oturan Ashley Kay bir kupa tutan, arkasındaki manzara puslu bir dağ sırası.

Kay'ın seyahatleri sırasında tüm zamanların en sevdiği yer, Meksika'nın Baja kentiydi, “ev gibi hissettiriyor” dedi. (@hifromashley / swns)

Kay, Mart 2023'te üç yatak odalı aile evini satmaya ve seyahatleri için 44.000 dolarlık Toyota Tacoma almaya karar verdi.

Siyah laboratuvarı Porter ile Meksika'nın Baja kentine gitti ve o zamandan beri Kuzey ve Güney Amerika'da seyahat ediyor.

Dalgıçlar İkinci Dünya Savaşı Gemi Enkazında Vintage Araba Keşfet

Ziyaret etmek için tüm zamanların en sevdiği yer, “ev gibi hissettiren” dediği bir yer olan Baja, Meksika.

SWNS raporunun belirttiği gibi, “Çok güzel doğası var, okyanusu seviyorum ve Cortez Denizi saf bir sevinç yeri” dedi.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Yolculuğunun en zorlu yönlerinden bazılarının araçla ilgili olduğunu söyledi.

“Peru çölünde, bir askıya alma sorununu durdurmak ve çözmek zorunda kaldığımda medeniyetten iki buçuk saat uzaktaydım” dedi.

Ashley Kay, Beyaz Toyota Tacoma (arkada uyumak için bir kamyon olan bir kamyon) ile siyah laboratuvarı Porter'ın yanında çöpün arka planında çömeldi.

Dünya gezgin Kay, siyah laboratuvarını Porter'ı onunla birlikte getirdi. (@hifromashley / swns)

Ayrıca son derece yüksek yükseklikte düz lastikler yaşadı. Kay, “Kosta Rika'da 12.500 feet'de kamp yapıyordum ve kendi başıma tamir etmem gereken patlak bir lastiğim vardı.”

Diyerek şöyle devam etti: “Bu şekilde kendi başınıza seyahat etmek çok iş. Bir şeylerin günlük yönü, kolayca tükenmişliğe dönüşebilecek çok fazla iş.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için ziyaret edin FoxNews.com/Lifestyle.

Ne yazık ki, Ağustos 2024'te Kay'ın köpeği vefat etti ve onu yalnız seyahat etmeye bıraktı.

Seyahat arkadaşı olmadan ne olacağından emin olmasa da Kay, karşılaştığı zorlukların görünümünü ileriye doğru şekillendirdiğini söyledi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

“Genel olarak, tüm sorunlar çözülüyor. Sadece biraz daha fazla anlamanız ve sabırlı olmanız gerekiyor.”

Khloe Quill, Haberler Digital'in yaşam tarzı yapım asistanıdır. O ve yaşam tarzı ekibi, yiyecek ve içecek, seyahat ve sağlık gibi bir dizi hikaye konusunu kapsar.