Koca eş için havaalanı pikapını reddettiğinde internet Reddit seyahat anlaşmazlığını ağırlıyor

rookiemag

New member
YENİArtık Haberler makalelerini dinleyebilirsiniz!

Viral bir Reddit Post, hem iş hem de zevk için seyahat eden ve havaalanı seyahati protokolü üzerinde anlaşamayan bir tartışma çiftinin tutumlarına ve eylemlerine bölünmüş yorumculara sahiptir.

Bir adam görevindeki başkalarına yanlış olup olmadığını sordu.

Çiftin seyahat ettiğini söyledi “Ama bir hafta önce iş için şehre geldim. Airbnb'de kalıyorum ve buraya geldiğinde, yolculuğun geri kalanında birlikte bir otele taşınıyoruz.”

Kadın 'otellerde aptal duşlara' giriyor ve onları tasarlamaktan sorumlu olanlar

Araba kiralamadı, dedi ki, “Uber'i dolaşmak için kullanıyordu. Bana varış saatini söylediğinde, onu almak için gelip benim için bir Uber'i otele götürmesini önerdim.”

Bu şekilde, “havaalanına Uber'e, sonra tekrar onunla otele Uber'e gerek kalmayacağını söyledi. Gereksiz bir döngü gibi hissettim.”

Bir adam görevindeki başkalarına yanlış olup olmadığını sordu. (Istock)

“Şehri de iyi tanıdığını söyledi – aslında birkaç yıl önce burada yaşadık, bu yüzden havaalanına ve nasıl dolaşacağına tamamen aşinadır.”

Kocası, önerisinin “daha lojistik mantıklı olduğunu, ancak bunu önerdiğimde gerçekten üzüldüğünü” söyledi.

Bu yüzden “onu havaalanından almadığı için” yanlış olup olmadığını merak etti.

Uçuş yolcuları, yaz seyahati ısındıkça gemideki maskesiz öksürükten şikayet ediyor

İkilem hakkında çeşitli görüşler paylaşılan 1000'den fazla kişi göreve bugüne kadar tepki gösterdi.

En iyi yorumcuyu yazdı, “Pratik lojistik düşünüyorsunuz. Ortağını en kısa sürede görmek istediğini düşünüyor ve [he’d] Onu en kısa sürede görmek için heyecanlı olun “.

Uçak içi, karanlık ayar

“Karınızın duyguları,” seyahat ikilemi hakkında bir yorumcu yazdı, “sizin için gereksiz görünse bile ekstra Uber yolculuğuna değer.” (Istock)

Başka bir yorumcu, bu senaryoda kimsenin yanlış olmadığını söyledi, ancak “eşinizi mutlu etmek bazen bir delikten çok daha iyi olmanızı gerektiriyor.”

Kişi, “Şahsen, ailem de böyle faaliyet gösteriyor. Önemli engeller olmadıkça, kim gelen ya da en azından onları yarıya kadar karşılamadığımız zaman almadık. Önemli olan duygu.”

“Eşinizle tanışmak veya havaalanında sevilen bir jest.”
Yorumlar bölümünde başka bir kişi, “Eşinizle tanışmak veya havaalanında sevmek güzel bir jest ve onları görmek için heyecanlı olduğunuzu gösteriyor. Daha pratik bir insan gibi geliyor ve karınız daha romantik ve hassas geliyor.”

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

Aynı kişi ekledi, “Ayrıca, bagajıyla ilgili yardıma ihtiyacı olabilir … Karınızın duyguları sizin için gereksiz görünse bile ekstra Uber yolculuğuna değer.”

Başka bir yazar çok daha künttü: “Bence karının büyümesi gerekiyor,” dedi bu kişi.

Bagaj talebinde bagaj beklemek

“Bunu halledebileceğini biliyorsun. Kendi başına idare edebileceğini biliyor. Mesele bu değil. Açıkçası,” diye yazdı bir kişi. (Istock)

Farklı bir kişi bu perspektifi sundu: “Onun için bu kadar önemli olup olmadığını söyleyebilirim … ve sizin için mantıklı (ama gerçekten o kadar önemli değil)… o zaman karınız burada öncelik olmalı.”

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için ziyaret edin FoxNews.com/Lifestyle

Kişi devam etti, “Kesinlikle her iki tarafı kesinlikle görebiliyorum. Öneriniz onu görmek için istekli değilmiş gibi hissettirmek için yapılmadı ya da onun [could] Kendi başına ele al. Başa çıkabileceğini biliyorsun. Kendi başına idare edebileceğini biliyor. Mesele bu değil. Açıkça. “

Yorumcu, “Sanırım karınızın duygularının sizin için ne kadar önemli olduğunu sanırım? Bu konu, ne sebeple olursa olsun onun için çok şey ifade ediyor.”

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Orijinal poster – birçok yorum zaten geldikten sonra – daha sonra görevine eklendi, “Bir sürü iş gezisinde bulundum ve (tamamen iyi olduğum) geri döndüğümde havaalanında benimle hiç buluşmaya gelmedi, bu yüzden onun için büyük bir anlaşma olmadığını düşündüm ve zaten varış zamanı etrafında bir iş toplantısı planlamıştım.”

Maureen Mackey, Haberler Digital'deki Lifestyle'ın yönetici editörüdür.