Koltuk değiştiren aile uçuş yolculuğunu bebek üzerinde değişen noktalara suçluyor

rookiemag

New member
Bir havayolu gezgini son zamanlarda bir uçuşta bir koltuk swapperiyle karşılaştığını söyledi – ve bir ailenin koltukları değiştirmeye “suçladığını” iddia etti.

Reddit'teki “R/Delta” forumunda, yazı bir kayak gezisine çıkarken “Yep.

“Erken kontrol ettim, pencereden koltuğumu aldım. Ve pencere uçağından kar görmeyi gerçekten seviyorum.”

Uçuş Yolcu, adamın pencere koltuğunda kasten çömelmiş olduğunu söylüyor, sosyal medya tartışmasını ateşliyor

“Ve [at] Son dakika, görevli tarafından bir kenara çekildim. “

Kişi uçuş görevlisinin “bana bir bebekle seyahat eden bir aileyle koltuğumu değiştirip değiştiremeyeceğimi sordu ve sordular. [for] Pencere koltuğum. Uçuş görevlisi bana benim için de para ödediğimi söylediğim koltuğum için ödeme yaptığını söyledi. “

Bir uçuş yolcusu, bir ailenin onları koltuklara dönüştürdüğünü söylüyor, böylece bebeklerinin (resimde değil) bir pencere noktası alabileceğini ve Reddit hakkında bir tartışma yapabileceğini söylüyor. (Istock)

Broşür başlangıçta reddetti, ama sonra “sadece birkaç aylık bir bebekle bir ailenin yanından geçti. Ve sadece o ailenin benzer bir durumu olsaydı? Belki de ebeveynler iğrenç ama çocuk masum.”

Kullanıcı devam etti, “Nefret ediyorum[ose] Beni suçluluğa götürdüğü için aptal ebeveynler [about] Bebek… ugh, iyi, “diye yazdı kullanıcı.

“Bir kupon veya bir tür tazminat isteyin.”
“Yolculuğumu 2 ay önceden planladım! İnsanlar gibi şeyler yaptıklarında nefret ediyorum [this] Ve herkesin onları ağırlamasını bekleyin! Bununla birlikte, onlar da ebeveynler… bir sorumluluk duygusu var, “diye ekledi broşür.

Uçuş Yolcu, Traveler'ın koridor koltuğu için takasla Venmo'ya 150 dolar gönderdiğini söylüyor

Reddit kullanıcıları, değiştirme karşılaşmasını tartışmak için yorumlar bölümünü aldı.

Bir kullanıcı, “Bir dahaki sefere gerçekleştiğinde, bir kupon veya bir tür tazminat isteyin.”

Uçak koltuğunda bebek ayakları

Reddit Post, koltuk değişiklikleri için “aileleri” suçlama konusunda bir tartışma başlattı ve ebeveynler konuya girdi. (Istock)

Bir Redditor, “Sadece… bilirsiniz, taşınamazsın. Ödediğin koltuğu tutun.”

Başka bir kullanıcı şaka yaptı, “Elbette, değiştireceğim. Beni birinci sınıfa çarp.”

Başka bir kullanıcı, “Asla mağara. Orada oturup onlardan her türlü tutumun tadını çıkarırdım.” Dedi.

Uçuş Yolcu 'Sonunda' koltuk aşınma isteğini reddediyor, sosyal medya tartışmasını tetikliyor

İnsanlar ayrıca koltuk değişiklikleri için “aileleri” suçlama kavramı hakkında yorum yaptılar – diğer ebeveynler içeri giriyor.

“Ailem birlikte uçuyordu ve uzun zaman önce koltuk satın alıyordu, böylece birlikte oturabiliyorduk. Check-in'e hızlı ileri doğru ve koltuklarımız 4 yaşında bir çocukla uçarken işe yaramaz. Hepimiz değil. [in] Bu sorunlar [at] hata, “bir broşür paylaştı.

Uçuşta ağlayan çocuğun portresi

Bir kullanıcı, “Küçük bir çocuğum var (resimde değil) ve seyahat ettiğimizde birlikte koltuk rezerve etmek için ödeme yapıyorum. O kadar zor değil,” dedi bir kullanıcı. (Istock)

Başka bir kullanıcı, “Önceden planlayıp planlamadıklarını bilmiyorsunuz. Havayolları her zaman bu çekinceleri bozuyor.”

Başka bir ebeveyn, “Her zaman önceden iyi rezervasyon yapıyorum ve koltukları birlikte seçiyorum, ancak Delta'nın beni çocuklarımdan ayırdığı zamanlar oldu.

Daha fazla yaşam tarzı makalesi için FoxNews.com/Lifestyle adresini ziyaret edin

Bir kullanıcı, “Küçük bir çocuğum var ve seyahat ettiğimizde koltuk rezerve etmek için ödeme yapıyorum. O kadar zor değil.”

Teksas merkezli bir seyahat endüstrisi uzmanı ve “The Wing'ten View” blogunun yazarı Gary Leff, Haberler Digital'e yolcuların istedikleri koltuklar için önceden plan yapmaları gerektiğini söyledi.

Bebek birinci sınıf uçak bassinet'te oturuyor

Ticaret koltukları arayan yolcular diğer yolcularla pazarlık yapabilir, bir seyahat uzmanı önerdi. (Istock)

Leff, “Bazen geç rezervasyon yaptırıyorlar ve çok az şey var. Ya da bir uçuş iptal ediliyor, yeni bir uçuşa konuyorlar ve birlikte kalmak için yardıma ihtiyaçları var.” Dedi.

Bu durumlarda, diğer yolcuların kendilerine yardım etmelerini beklemenin makul olmayabileceğini söyledi.

Leff, “Bir pencere isteyen bir yürümeye başlayan çocuk mantıklı. Çocuk onsuz bile eriyebilir! Ama bebeğin güçlü bir pencere tercihi olmayacak,” dedi Leff.

Yaşam tarzı bültenimize kaydolmak için buraya tıklayın

“Ebeveynlerin ebeveyn olarak statüyü kullandıkları şeyi elde etmek için kullanıyormuş gibi ekledi. tercih edildi. “

Leff, ticaret koltukları arayan yolcuların diğer yolcularla pazarlık yapmayı düşünmesini önerdi.

Haberler uygulamasını almak için buraya tıklayın

Leff, “Birinden tercih ettiklerini bırakmasını ve karşılığında daha kötü bir şey almasını istemekten daha iyi – ya da daha iyi bir şey sunarak koltuk ticareti yapmaktan çok daha iyisiniz.” Dedi.